MQ: Uw plaats tussen Sterrenwezens

MQ: 2016 07 08 - Uw plaats tussen Sterrenwezens

Neem uw plaats tussen de Sterrenwezens in
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

8 juli 2016

Het uiteenvallen van de EU is begonnen en zal leiden tot het lange termijndoel, waarbij de macht wordt teruggegeven aan het volk. Dit is het begin van het einde van de Illuminati-plannen om de wereld te overheersen, en nu u hun autoriteit afneemt zult u gaan zien dat zij die zich sterk maken om de mensheid te dienen hun plek zullen innemen. Er zal geen weg meer terug zijn, ondanks de pogingen van de Duisteren om de onvermijdelijke uitkomst zoals die nu onderweg is, te veranderen. Vele Lichtwerkers hebben op dit moment gewacht, om verder te gaan met hun plannen voor het vestigen van een vrije maatschappij. Er zal tijd voor nodig zijn om die veranderingen door te voeren maar het zal niet worden toegestaan dat er vertraging ontstaat, en binnenkort zult u de verlangde veranderingen zien plaatsvinden. Mensen hebben de neiging om ongeduldig te worden naar actie, zodat ze bewijs krijgen van hetgeen er beloofd is, en zij zullen worden tevreden gesteld wanneer de omstandigheden dusdanig veranderen dat alles meer in de openheid kan komen.

Vele mensen kunnen enkel zien wat zich vlak voor hun neus afspeelt, en ze begrijpen niet dat de Mensheid op de drempel staat van grote veranderingen die voordelig zullen zijn voor hen. Er zijn machten in de Hogere Dimensies die de gebeurtenissen op Aarde leiden en die er ook voor zorgen dat de wensen van de mensen vervuld worden. De macht verschuift van de Duisteren naar de mensen, die nu nieuwe manieren vinden om hun nieuw gevonden autoriteit uit te oefenen, om het Licht te vestigen waar het rechtstreeks de mensen kan helpen. Wees er gerust op, dat wanneer u voor het Licht werkt u hulp en bescherming ontvangt, tenzij u omwille van karmische redenen bent voorbestemd voor een andere afloop.

Toch zullen dat soort omstandigheden eerder de uitzondering zijn, en normaal gesproken hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Ga verder met uw werk en wéét dat dit de tijd is waarop u de verlangde resultaten zult bereiken. Dit zijn moeilijke tijden voor hen die goed op weg zijn naar Ascentie, want wanneer u op uw sterkst bent, ontvangt u uw laatste proeven. Die komen altijd wanneer u er het beste voor bent toegerust, dus maak u niet onnodig bezorgd over wat er gaat komen. Nu u zover bent gekomen doorheen zovele levens, zou het maar vreemd zijn als u niet doorheen de eindtijd zou geraken.

Toch moet u voorbereid zijn, en weet dat uw Gidsen naast u zullen staan om u hulp te bieden en aan te moedigen. Er wordt nooit iets van u gevraagd dat uw vermogen te boven gaat, dus maak u geen zorgen. Sommigen van u zijn zover gevorderd dat zij al vrij zijn van gelijk welk groot karma, wees dus niet bang voor enige problemen bij het doorstaan van de laatste fasen vóór Ascentie.

Heeft u ook de subtiele veranderingen gemerkt in het dierenrijk? Ook zij voelen de invloed van de hoger wordende vibraties. Reeds enige tijd kunt u gemerkt hebben dat er zich vreemde ‘partnerschappen’ ontwikkelen tussen dieren die in het wild vijanden zouden zijn. Dit is weer een teken van het afnemen van de typische aandrang van roofdieren zoals die gebruikelijk is in het dierenrijk.

Stilaan komt het echt zover dat ‘de Leeuw zal liggen bij het Lam’, en u zult daar steeds méér bewijs van gaan zien als u uw ogen openhoudt. Er is een tijd voorbestemd waarin de dieren vreedzaam zullen samenleven, net als de mensen. Momenteel klinkt dat misschien onmogelijk, maar dit zal sneller gebeuren dan u zich kunt voorstellen.

U bent voorbestemd om te Ascenderen en velen van u zijn al gestegen tot een punt waarop u weinig of geen karma meer heeft in te lossen. Blijf dus op uw pad en deel indien mogelijk uw kennis met anderen, maar zonder hen iets op te leggen.

Alle zielen zullen zich uiteindelijk verheffen, maar elk aan hun eigen tempo van ontwikkeling. U kunt daarom niet verwachten dat alle zielen reageren op de Waarheid. Velen van hen zijn onderhevig aan mind control, om valse richtlijnen te volgen – maar mettertijd zullen zij de onvolmaaktheden in hun overtuigingen gaan zien en op zoek gaan naar de Waarheid. Toch, wanneer de kans zich voordoet kan een woordje hier of daar vaak een idee zaaien dat hen kan helpen om te ontwaken tot de Waarheid.

Eindelijk kunt u nu uitkijken naar een versnellen van de veranderingen, waaruit u zonder twijfel zult weten dat het Nieuwe Tijdperk echt onderweg is. U zult terugkijken en u verbazen over de manier waarop die veranderingen tot stand kwamen, ondanks de vele obstakels die werden opgeworpen om ze te vertragen of tegen te houden. Zelfs nu zijn er mensen met bepaalde belangen die uw vooruitgang willen afremmen en steeds weer zullen ze trachten dergelijke ontwikkelingen tegen te houden.

Op de lange duur zal het hen niet baten, omdat het Licht nu teveel vaste voet aan de grond heeft om nog te kunnen worden afgehouden van het bereiken van zijn doelstellingen. U zult nog steeds te maken krijgen met de wanhopige zetten van de Duisteren, die uitstel willen van het moment waarop de veranderingen worden doorgevoerd, maar naarmate hun macht afneemt, zullen zij niet in staat zijn om het verloop van de toekomst nog te bepalen.

Het uiteenvallen van de EU is nu begonnen en andere landen zullen de mogelijkheid benutten om hun macht terug te nemen. Er is geen enkele reden waarom u niet in staat zou zijn om nieuwe bondgenootschappen te vormen die een vrije markt mogelijk maken, en die u de vrijheid zullen bieden om uw eigen belangen te volgen. Mettertijd zult u ook in staat zijn om volledig voordeel te halen uit de nieuwe vooruitgang die opzettelijk voor u werd achtergehouden, om u onder de controle van de Illuminati te houden. De veranderingen zullen door u verwelkomd worden, omdat zij u in staat zullen stellen om een sprong vooruit te maken naar de toekomst, en u zult een veel aanvaardbaarder leven krijgen zonder de eisen die u werden opgelegd, alleen al om te kunnen leven.

Er is méér dan voldoende rijkdom in de wereld om u een aangenaam leven te bezorgen, waarbij u méér dan genoeg tijd zult hebben om uw eigen interesses te volgen. Op het juiste tijdstip zullen uw vrienden van Binnen-Aarde – die eigenlijk rechtstreeks met u verwant zijn – naar de oppervlakte komen en u verder vooruithelpen. Er zal ook rechtstreeks contact zijn met geëvolueerde Sterrenwezens die toezicht houden op de veranderingen, om ervoor te zorgen dat ze vorderen volgens de aanwijzingen die werden gegeven door de Hogere Machten. Sinds de tijd waarin u werd voorgehouden dat u de enige intelligente levensvorm in uw Universum was, zijn de omstandigheden op Aarde nu ingrijpend veranderd en de Waarheid zal bekend raken.

U heeft al veel te lang een vals leven geleid, en nu is het tijd dat u gaat vernemen wat uw echte geschiedenis is en u uw plaats tussen de Sterrenwezens gaat innemen. Maar het zal enige tijd duren om dit alles te regelen, dus laat de dingen hun natuurlijk verloop hebben, dan zal alles goed komen en komt het vanzelf naar u toe. De toekomst zal nog een hele tijd onzeker lijken en ook steeds weer veranderen, tot het duidelijk wordt dat de gebeurtenissen u een groot deel van uw vrijheid hebben teruggegeven. Dat niet alleen, maar in samenhang hiermee zal er ook een nieuwe manier van leven ontstaan om over te gaan naar het Nieuwe Tijdperk en te genieten van alle voordelen die dat met zich brengt.

Oorlog en alle oorlogswapens zullen onklaar worden gemaakt en de mensheid zal een groots tijdperk van Vrede gaan meemaken. U zult niet langer veroordeeld zijn tot de Aarde, maar als Geascendeerde Wezens zult u de vrijheid hebben om doorheen te Ruimte te reizen en andere werelden te bezoeken. Uw reis zal u vanaf nu gaan voorbereiden op een schitterende en opwindende toekomst.

Ik laat u met Liefde en zegeningen. Moge het Licht stralen over uw dagen en uw pad naar voltooiing. Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf.

In Liefde en Licht.
Mike Quinsey

michealquinsey@pobroadband.co.uk

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.