MPL: De Tsolianen spreken over CME

Energie update en de Tsolianen spreken over een Coronal Mass Ejection (CME)
door Méline Portia Lafont

12 januari 2017
Geliefden,

De Golf die werd voorspeld door Heer Merlijn – en die ons zou raken tussen 2015 en 2017 – heeft ons en de gehele Planeet geraakt (en dat is nog steeds gaande). We zijn hard geraakt met Zonne-Energieën, Gamma Golven, Foton Stralen en Kosmische Energieën. Wow, deze dringen diep door en voegen zich op cellulair niveau samen met ons DNA. Als u zich geprikkeld en uitgeput voelt en symptomen ervaart die lijken op griep door het ontgiften, dan maakt u zeker deel uit van hen die deze ervaring DIEPGAAND verankeren. Sommigen kunnen zich de ene dag heel licht voelen en de volgende dag heel prikkelbaar.

Ondanks dat we ons zwaar, vermoeid en uitgezuiverd voelen door alles wat we de laatste tijd hebben losgelaten, komen er mooie Energieën binnen. Nu zitten we in een tijdsbestek waar alle Planeten in ons Zonnestelsel rechtstreeks in beweging zijn. Een hele maand lang GEEN retrogrades, hoorde ik van een vriendin die astrologe is. Dit betekent dat we heel veel energie kunnen halen uit deze planetaire posities die voorwaarts bewegen, ga er dus voor en onderneem actie.

Wat gaat u doen in deze periode? Wat zijn uw plannen en wat heeft u voorbereid om te scheppen en tot stand te brengen? Dit is er de ideale tijd voor. Oké, laat ons nu vooruit gaan en alles achterlaten wat er gebeurd is in 2016. Geen terugkijken meer, zodat we niet nog méér van hetzelfde kunnen scheppen. Laten we deze nieuwe energie van 2017 een kans geven, zodat die echt tot zijn recht kan komen.

Tsolianen:

U zult doorheen een uitbarsting van Zonnevlammen uit de coronaire massa van de Zon gaan. Deze uitbarstingen zullen heel binnenkort gaan inslaan op de Aarde en dit zal een instroom brengen van versterkt Licht.

Wanneer dit gebeurt, zullen bepaalde zones van uw Aarde enorm worden wakker geschud en gaan veranderen, daar waar de energieën zullen versterken en de versnelde tijdlijnen nog méér zullen versnellen. Dit houdt ook in dat de energieën die naar buiten moeten komen dat ook onmiddellijk en heel snel zullen doen, zo snel zelfs, dat er geen tijd is om het te bevatten. Het is als een komen en gaan, op de startknop drukken en niet eens het einde zien, omdat het gebeurde met de snelheid van het Licht.

Plotse uitbarstingen, plotseling opduiken van dingen en onvoorziene veranderingen. Dit alles raakt iets in de kern der dingen en in de mensen – zoals ook de bedoeling is.

U leert om steeds méér te laten gaan en meer te ZIJN, aangezien u het niet langer kunt vasthouden. Dat is de reden waarom de energieën dusdanig zullen zijn dat het nutteloos is om iets te willen begrijpen, noch om te trachten het te bevatten. Het enige wat u kunt doen is ZIJN, en wanneer het in uw geest opduikt laat u het gewoon onmiddellijk los, als een vluchtige gedachte.

Net als in het Omniversum zijn er plotse lichtexplosies die worden uitgelokt door een onvoorstelbaar vermogende kracht. U kunt het niet bevatten, en als u het probeert zal dat een einde maken aan uw ervaring en uw tijdelijke bestaan op dat moment. Het Zijn en laten ZIJN – zonder uw brein te gebruiken of te willen begrijpen – zal u de ervaring laten beleven en zal de tijdelijke ervaring bestendigen.

U zult nu gaan leren en inzien dat u allemaal leeft in een mentale wereld, en dat gedachten deze tijdelijke leefomgeving hebben geschapen. U leert te vliegen en buiten deze mentale wereld te stappen, en daardoor zult u niet langer uw gedachten gebruiken, maar zult u buiten het denken treden en zo het ZIJN binnengaan.

Hiervoor zijn deze uitbarstingen de beste leraren, middelen en afspiegelingen van de mentale velden waarin u leeft. Onmiddellijke manifestatie van uw gedachten is nu mogelijk. Dit betekent niet enkel het alert zijn voor en letten op uw gedachten, maar eerder dat u uw gedachten achterlaat en gedachteloos wordt – dat u overgaat naar de Staat van Zijn. Uw gedachten zullen overuren draaien in deze huidige tijd, omdat de huidige energieën alles zullen versterken wat te maken heeft met gedachten. Dit kan inwerken op uw zenuwstelsel, dus moet u leren om de gedachten los te laten en in de velden te stappen van gewoon maar te Zijn – en zonder gedachten te zijn.

U wordt hier nu bij geholpen door deze Zonnevlammen. De codes in uw DNA worden opnieuw ingesteld en geprogrammeerd, ten einde deze transitie omtrent de mentale velden voor ieder van u mogelijk te maken.

Met Licht en Vertrouwen
de Tsolianen

Ik moet zeggen dat ik echt al heb ervaren wat de Tsolianen hier vertellen – en op een behoorlijk ingrijpende manier. Ik werk voortdurend aan mijzelf om alle gedachten los te laten, want die zijn inderdaad de laatste tijd méér toegenomen – en ze komen zo snel binnen en worden steeds krachtiger, totdat ik het stopzet door naar een staat van nulpunt te gaan. Maar zodra ik mijn ogen opendoe en terugkeer in mijn lichaam, komen ze weer even krachtig terug. Het lijkt alsof er overal waar je kijkt, je gedachten aandachtpunten vinden om verhalen aan op te hangen.

Dit is een belangrijke tijd voor het Decoderen en De-activeren van het menselijk brein, dus ga ik gedurende een aantal weken weer deze werkwijze toepassen om mij te helpen. Als u meer wilt weten over deze werkwijze, dan kunt u die gratis terugvinden op mijn my you tube channel of u kunt het geluidsbestand en het pdf-document aankopen in mijn web store. Het is een geweldig en krachtig werktuig, en het heeft al veel mensen geholpen naar ik heb gehoord.

Dus, Geliefden, we gaan steeds dieper en dieper. Is er een manier waarop we dit nog kunnen bestrijden of weerstaan? NEEN! Daar is geen ruimte meer voor, dus we kunnen maar beter ons overgeven aan het Zelf en vertrouwen hebben in U als geheel – hetgeen veel verder gaat dan de menselijke U.

Heb een gezegende tijd en wij treffen elkaar later weer.
Liefs, Méline Portia Lafont

@Méline Portia Lafont www.melinelafont.com
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.