ML: Moeder Gaia

Moeder Gaia

Het enige wat ik in mijn Wezen voel is Liefde, Liefde voor het Leven, Liefde voor het Zelf, Liefde voor alles wat bestaat. Met veel mededogen en dankbaarheid Trilt het vanuit mijn Ziel tot een Schitterend Mooie Bol van Licht, die door de nachtelijke Hemel vliegt en alle wezens doordringt.

Voortdurende opwellingen van Liefdevolle Energieën blijven mijn wezen vullen met nog méér Liefdevolle Energie van onze Moeder Gaia.

Hoe prachtig straalt ze, wanneer ze bij ons komt met haar Omarming van Liefde in Eenheid, terwijl we Nieuwe Energieën scheppen, verenigd in Eén Liefdevol Bewustzijn.

Glorierijk zijn wij in Eénheid met Moeder/Vader/God/Schepper van alles wat bestaat.

IK BEN de Goddelijke Essentie van Prachtige Onvoorwaardelijke Liefde, op ieder ogenblik.

Eenheid.

Mary Long – FB 2017 01 17

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.