ML: Uw Ziel wacht geduldig

ML: 2016 08 05 - Uw Ziel wacht geduldig

Uw Ziel wacht geduldig

Uw Ziel wacht altijd geduldig tot u begint aan uw reis naar Verlichting. Wanneer uw leven altijd chaotisch lijkt, dan schreeuwt uw Ziel om uw aandacht, maar velen raken zo verstrikt in de chaos, dat ze het niet kunnen horen.

Als eenmaal de Reis naar binnen begint en alle aspecten van uw wezen geheald worden krijgt u meer inzicht, en zult u stoppen met u te laten meeslepen in die chaos, hetzij in uw geest of met anderen … of zelfs met de misleidingen van deze wereld.

U voelt de Aanwezigheid binnen in u, zij fluistert u toe dat het tijd is om tot rust te komen en naar uw hart te luisteren.

Uw Ziel schreeuwt/roept u toe dat u naar Huis moet komen, om u de Waarheid te herinneren over wie u bent.

Mary Long – 2016 05 06

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.