ML: Waar Tijd niet bestaat

ML: 2016 07 18 - Waar Tijd niet bestaat2

Waar Tijd niet bestaat

Er is niets buiten u om, dat u kan redden. Als u dus erop wacht tot er iets buiten u om gaat gebeuren waardoor u Vrede kunt vinden en de Liefde kunt voelen, dan is er niets om op te wachten. Het ligt allemaal binnen in u.

Zelfs de tijd loopt ten einde, nu de Aarde de karmische cyclus verlaat en terugkeert tot haar natuurlijke staat van ‘zijn’ en ze zich meer naar het 5D-Rijk begeeft, waar Tijd niet bestaat. Dit kan de reden zijn waarom u dingen vergeet of het gevoel heeft dat er niet voldoende tijd meer is in een dag. Alles gaat veel sneller op ieder ogenblik en dat kunt u voelen. Net zoals het onze Ware aard is om Liefde te zijn, zonder angst … om in Eénheid te zijn.

Alles is binnen in iedereen, het is een voortdurende, innerlijke gerichtheid op healing. Door in het hartcentrum te blijven en geaard te zijn, komt alles tot u als oneindige Golven van Bewustzijn. Zelfs ons gezichtsvermogen verandert, omdat ons lichaam voortdurend wordt verbeterd tot onze Kristallijnen Lichaamsopbouw.

U bent vrij om uzelf te zijn, er is niets wat u tegenhoudt … behalve u zelf.
Wees Vrij en Weet altijd dat de Kracht binnen in u ligt, altijd.

Mary Long 2016 05 09

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

  1. Lieve Mary, nu begrijp ik wat er in mij gaande is, waarom ik dingen vergeet en de tijd als zand door je vingers glijdt. Ik voel de laatste tijd van alles: van kou tot warmte, kippenvel … en dan denk wat is er mis met mij? Ik heb al een tijdje het gevoel dat ik ergens naar op pad ben en dat word hier bevestigd. Ik begin steeds meer de liefdevolle kracht te ontdekken die in mij ligt – dit was er altijd al, maar het heeft lang geduurd voor ik besefte wat er in mij schuilde. Maar mijn cursusleidster heeft alles in mij blootgelegd en ik durf daardoor weer bij mezelf te blijven, ondanks alle wereldse dingen die om ons heen gebeuren. Liefdevolle groet van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.