ML: Voorbij de misleidingen

ML: 2016 07 14 - Voorbij de misleidingen

Voorbij de misleidingen

Deze ogenblikken van trillende energieën doen onze zintuigen ontwaken, zodat we ons herinneren wie we zijn, voorbij de misleidingen van deze Wereld van Illusie.

Wij zijn niet gebonden aan enkel maar dit fysiek bestaan, wij zijn Multidimensionale Wezens en in staat tot zoveel méér in veel verschillende Dimensies, buiten alleen maar ons lichaam.

U bent een Ziel in een lichaam, u kunt naar wens uw lichaam verlaten om doorheen het Multiversum te reizen en zelfs om te transformeren naar andere Rijken … Energetisch verbonden met alle aspecten van het leven zèlf.

U bent de Adem des Levens.

Mary Long 2016 05 10

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.