ML: Vind uw Plek van Vrede

ML: nog niet gebruikt

Vind uw Plek van Vrede

Nu de Frequenties aanhoudend verhogen en het Bewustzijn verschuift, is het me opgevallen dat er nog veel mensen zijn die chaos en onrust scheppen voor anderen. Weet dat deze energieën u twee kanten op kunnen trekken: ofwel blijft u stijgen in uw eigen Bewust Weten, of u gaat verder in de Wereld van Misleiding die enkel is opgebouwd uit angst.

In deze ogenblikken van Kostbare Verlichtende Energieën is het belangrijk voor velen van u om uzelf te vinden en te healen, en om de Processen te begrijpen die plaatsvinden door in uw Harteruimte te gaan, waar alle kennis van Bron binnenkomt.

Ook al heb ik me gedurende de voorbije 3 of 4 jaren voorbereid op deze gebeurtenissen, toch komen de energieën soms nog binnen als een kolkende Rivier van Kennis en Inzicht. Het vraagt de nodige tijd in Innerlijke Stilte en bewust ademen zodat deze Energieën kunnen doorgaan met het Upgraden van mijn lichaam, en mijn hart kunnen brengen naar een Volledige Plek van Vrede zodat ik volledig Bewust kan worden.

Het is belangrijk voor ieder van ons om tijd vrij te maken om ons naar binnen te keren, om tijd door te brengen met onszelf en met de Natuur, om u op een Plek van Vreugde te houden, waardoor er veel méér begrip voor onszelf kan komen en wij begrijpen dat er enkel Eénheid is en dat wij allemaal behoren tot de Schepping.

Na deze verlichtende Boodschap van het Goddelijke, zal ik ’s avonds niet meer op Facebook zijn. Ik zal tijd doorbrengen met Gaia en mij méér verbinden met mijn Galactische Families, de Geascendeerde Meesters en de Spirituele Hiërarchie van ons uitgestrekte Universum, met het integreren van deze Energieën en met het blijven Verhogen van de Frequenties van Liefde met Gaia.

Ik hou eeuwig van u allemaal en er gaat geen moment voorbij dat ik niet al het Leven heel dicht in mijn Harteruimte houd, ongeacht waar u bent of welke vorm u heeft op deze Mooie Wereld.

Mary Long

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.