ML: Uw Reis naar Verlichting

ML: 2016 - Uw Reis naar Verlichting

Uw Reis naar Verlichting

U maakt zich geen zorgen over of u Ascendeert en of uw DNA verbeterd wordt, enkel omdat u het misschien niet voelt betekent dit niet dat het niet gebeurt. Sommigen zijn meer in evenwicht, anderen zijn van nature in een Hogere Trilling, heel veel mensen zijn Kristallijnen Kinderen of Indigo’s. Sommigen vragen mij nog steeds ‘waarom voel ik niets, waarom tuiten mijn oren niet’ en ze denken daardoor dat ze niet op de juiste weg zijn. Iedereen ervaart deze ogenblikken van Hogere Trillingen anders. Net zoals mensen die ouder zijn of ooit verwond zijn geweest of medische klachten hebben, kunnen te maken krijgen met behoorlijk veel pijn in hun lichaam.

Iedereen bevindt zich op een ander niveau van hun Reis naar Verlichting. Tracht niet om het te analyseren, geniet gewoon van het leven en laat het vanzelf gebeuren. Als u het voelt en er zijn dagen waarop u zich vreemd voelt of niet begrijpt wat er gaande is in uw lichaam en geest, neem dan de tijd om u te verbinden met uw Hoger Zelf. Dan zult u alle antwoorden krijgen, misschien niet onmiddellijk, maar u zult er wel achter komen. Ieder van ons op zijn eigen manier.

Wees altijd dankbaar, vergevingsgezind, meedogend, vriendelijk en liefdevol, dat is het enige wat telt. Leef uw leven, wees uzelf en wees de Liefde.

Mary Long/fb 2016 04 17

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.