ML: Troostrijke Energieën van Gaia

foto 2016 04 17 canna'sfoto: Mary Long

De troostrijke Energieën van Gaia

Gisteren was het zo rustig, ik heb mijn Canna’s geplant en wat wortelen en groene boontjes gezaaid. Ik heb zelfs wat kruiden in potten geplant. Dat was bijzonder healend en het is troostrijk om de Energieën van Gaia te voelen.

Zelfs mediteren en het verhogen van de Liefde naar een hogere frequentie was betoverend en verhief mijn ziel naar een hoger niveau van Bewustzijn. Mijn droomstaat was behoorlijk levendig, ik had schitterende dromen over de 5D-Aarde. De planten groeien veel hoger, er is zoveel warmte en er zijn ook veel dieren. Het enige wat je voelt is Zaligheid en Liefde.

Hoe mooi wordt de wereld, als wij gaan inzien dat wanneer we onze intenties richten op het inbrengen van méér levendige, liefdevolle Energieën, dit veel méér zielen verheft en doet ontwaken tot de Waarheid van hun eigen Wezen.

Blijf u verbinden met de Aarde, aard uzelf en houd uw chakra’s in evenwicht. Blijf in het centrum van uw hart en verbreed het veld van uw Aura van Licht, zo blijft u ver van de Chaos om u heen en bent u altijd een aanhoudende bron van Onvoorwaardelijke Liefde.

Gewoon maar ‘Zijn’ en altijd doen wat u gelukkig maakt.

Mary Long/fb – 17 april

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.