ML: Transformeer pijn naar Liefde

Transformeer pijn naar Liefde

 

Onze emoties vormen een groot deel van ons. Als we geen emoties hadden, dan zouden we ook de Liefde niet voelen die wij zijn.

Wij kunnen allemaal ieder voor zich beslissen hoe we ons willen voelen. Als u zich enkel richt op uw pijntjes, dan blijft u dat steeds weer herhalen en wordt het steeds sterker, het zal trachten uw dag kapot te maken, het houdt u in de lager trillende energie en het kan ertoe leiden dat uw lichaam zich niet goed voelt, vooral met deze verhoogde frequenties.

Wat u uitstraalt is de energie welke u rondom u schept, het is net als wanneer u een kamer binnenloopt met allemaal boze mensen. En u loopt daar naar binnen één en al regenbogen en zonneschijn … laat u die anderen dat dan van u afnemen? Of blijft u liever in die omgeving van Liefde en voelt u de Vrede?

Het is uw keuze, telkens weer en op ieder ogenblik, hoe u zich wilt voelen. Wij kunnen de schuld bij anderen leggen voor onze problemen – maar uiteindelijk zijn het toch echt onze problemen.

Transformeer al die pijn naar Liefde, blijf niet hangen in die emoties van angst of boosheid – die uiteindelijk eigenlijk hetzelfde zijn. Het is veel Vreedzamer om voortdurend in de Verhoogde Staat van Liefde te zijn.

Het is Vredige, Vreugdevolle, Meedogende Liefde die binnen in u woont, zij kloppen op de deur van uw Hart. U hoeft enkel maar die deur te openen.

Mary Long – 2017 01 09

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.