ML: Oneindige Bron van Energie

deb10f05026cad35a175b32bec9e7942

U bent een Oneindige Goddelijke Bron van Energie

U heeft nooit ‘niet’ bestaan, u bent Eeuwige Wezens van Liefdevolle Licht Energie.

Zodra u het denkbeeld van ‘afgescheiden zijn’ loslaat, en u zichzelf toestaat om u te verbinden met de Hemelse Energieën – één Bewustzijn, en in dit Bewustzijn ben ik hier, u bent hier, iedereen is hier – hebben we altijd bestaan in het Grote Ontwerp van Goddelijke Liefde.

Alles is Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde, en zodra u deze Goddelijke Energie omhelst die zich in ieder van u bevindt, begint u de Eenheid te voelen. U ziet en voelt alles als Liefde.

Het is noodzakelijk dat u zich ontdoet van de vele lagen van conditionering die besloten liggen in uw denkwereld. Ons brein is als een computer die geprogrammeerd kan worden om iets anders te denken: dat u niet eeuwig zult leven, dat u zult sterven en dat u maar één leven hebt, of dat u anders bent omdat u niet hetzelfde gelooft als ik, of dat de kleur van uw huid niet overeenkomt met de mijne.

Wanneer iemand sterft verlaat deze persoon enkel het Voertuig van het fysiek lichaam, en voorbij dit fysiek lichaam bent u deze Prachtige Energetische Levenskracht van Liefde. U bent een Oneindige Bron van Goddelijke Energie die met alles en iedereen verbonden is.

Velen hebben dit ontdekt door meditatie of bijna-dood ervaringen, of zelfs tijdens het slapen … wanneer u zich voorbij de fysieke werkelijkheid bevindt. U bent zo veel méér, en binnen in u is de Kracht om uzelf vrij te maken van alles wat u brengt tot een plek van angst, of dat een vervorming veroorzaakt in uw Energieveld.

We zijn allen Energetisch Bewustzijn, en wanneer ik zeg ‘wat we onszelf of anderen aandoen, doen we iedereen aan’, dan is dat echt zo. Al onze Energieën zijn verstrengeld als Eén, en alles waardoor u zich afgescheiden voelt werd u aangeleerd. Zodra u zich losmaakt van de uiterlijke Illusie die door zovelen in stand wordt gehouden, en u uw eigen Soevereine Wezen omarmt, is dat het moment dat u zichzelf ziet als ‘Alles Dat Is’.

Nooit heeft u ‘niet’ bestaan, we zijn allen Eeuwige Wezens in Eenheid.

Mary Long – 2016 08 08

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.