ML: Eén Oneindig Universum

Tekst in foto: Waar wij nu naar verlangen is een nauwer contact en een beter begrip tussen mensen en gemeenschappen, overal ter wereld. Het uitschakelen van egoïsme en trots, die altijd weer de wereld onderdompelen in oeroude barbaarsheid en strijd. Vrede kan enkel ontstaan als een vanzelfsprekend gevolg van Universele Verlichting.
Nikola Tesla

Reflectie van Mary

Als wij ons bewust worden van de heelheid binnen in ons, dan leren we ook de Heelheid kennen van alles wat bestaat.

Want in dit Bewustzijn dat wij allemaal bereiken, ligt het bewustzijn van alles wat bestaat als Eén Oneindig Universum.

Afscheiding is de illusie van dualiteit, iets wat velen niet begrijpen omdat velen zich niet echt bewust zijn van zichzelf.

Breid uw Bewustzijn uit en graaf diep in het diepste van uw wezen. Dan zult u voelen en zien dat er Géén Afscheiding is, enkel het oneindige bewustzijn van alles wat bestaat, als Eén.

Mary Long – fb 2017 01 10

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.