ML: Nieuwe Geld Systemen

ML: 2016 07 14 - Nieuwe Geld Systemen

Nieuwe Geld Systemen

De beurzen stijgen niet, dat vertellen ze u alleen maar om u dat te laten geloven. Er zijn heel veel landen die zelfs geen zaken doen met de VS, totdat we volledig overgegaan zijn op de Nieuwe Geld Systemen.

Laat u dus niet voor de gek houden door de misleidingen van uw grote media: de Ineenstorting van de oude Geld Systemen komt eraan. Tot dusver zijn er slechts een paar landen die de Nieuwe Geld Systemen nog niet gebruiken, de rest is wel mee en viert hun Vrijheid van de overheersing door de Duistere machten, die hen in slavernij hielden in Systemen die sommige landen in hongersnood brachten, zonder onderdak en zuiver drinkwater.

Steeds méér van de Duistere Cabal-machthebbers van de Corporaties worden weggehaald, gearresteerd en mee afgerekend. U moet kijken naar de Volheid van wat uw Hart u vertelt, niet naar wat uw brein u steeds weer blijft voorhouden.

Dit zijn Levendige tijden van Verandering en van zegeningen die zich ontvouwen – niet zo snel als sommigen zouden willen, maar weet dat alles in Goddelijke Orde is.

Uw Vrijheid is altijd binnen in uw Hartruimte.

Mary Long 2016 07 14

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.