ML: Nieuwe Chakra’s openen zich

Nieuwe Chakra’s openen zich

Er is een heel Nieuw Energie Netwerk gemanifesteerd op Aarde; we kunnen het voelen tot in het diepste van ons wezen. We dromen ervan, we reizen over de tijdlijnen en omarmen meer liefde binnenin.

Het zijn spannende tijden voor diegenen onder ons die het Ascentie Pad naar de Eenheid verderzetten. Bij het verhogen van de Frequenties zien we een Nieuwe Aarde Verrijzen, terwijl we de oude manieren zien vervagen en de Kleurrijke Energieën van de 5D Aarde volledig omarmen. Sommigen van ons zijn zelfs verhoogd naar Hogere Niveaus van Bewustzijn, voorbij 5D.

Diegenen die nog vastzitten in Afscheiding en onderling nog vechten zullen het waarschijnlijk niet voelen, zij zijn nog steeds te veel betrokken bij de mind control en omarmen hun ware essentie niet. Aan ons om meer liefdevolle trillingen uit te zenden zodat ook hun vonk binnenin verlicht kan worden.

Nieuwe Chakra’s openen zich … geniet van de rit, geniet van de nieuwe Verhoogde Liefde Frequentie. Omarm de shift binnenin/vanbuiten, boven en beneden.

Blijf creëren Scheppers, en straal!

Mary Long – fb 2017 01 06

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.