ML: De Nesara commotie

De NESARA commotie
door Mary Long

8 december 2016

Ik heb nooit iets geschreven over NESARA of de financiële herstart omdat er veel duistere lieden in de wereld zijn, en die verdraaien de waarheid. Ik weet dat HSBC geen van deze fondsen in behandeling zal nemen, geen enkele bank die eigendom is van de duisteren zal gelijk welke van deze humanitaire fondsen behandelen.

Op de Schepen bespreken wij deze processen, en we hebben informatie gekregen om niet langer de koersen van Dinar, Zim en Dong door te geven omdat deze info in handen is gekomen van de duistere Cabal; zij hebben deze websites nu in handen om het denken van velen te beïnvloeden.

Weet dat de Herstart heel nabij is, en zodra al diegenen die trachten om deze fondsen van u te stelen gearresteerd zijn – en zich veilig in de handen van onze Galactische Vloot bevinden om te worden voorgeleid aan de Galactische Raad, waar zij verantwoording zullen moeten afleggen voor hun misdaden tegen de mensheid – zullen deze fondsen worden vrijgegeven in de VS.

Sommige landen, zoals Griekenland*, doen het goed zonder een regering en er zijn veel landen die dezelfde kant opgaan. (*Mary heeft dit na een latere reactie van een lezer gecorrigeerd, het gaat over Spanje – sinds een paar weken heeft Spanje opnieuw een minderdheidsregering – A)

Zij die nog steeds geld hebben uitstaan bij dergelijke banken – die eigendom zijn van de corporaties die u nog steeds overheersen – steunen nog steeds het oude paradigma van misleiding.

Zoek naar een bank die niet in handen is van de corporaties en plaats uw geld bij hen. Ik weet dat sommigen in deze groep (Mary heeft een groep volgers op FB. Ik heb deze lijsten niet gezien, maar vermoed dat het voornamelijk Amerikaanse banken betreft. -V) een lijst hebben opgesteld met namen van banken waar u beter bij weg kunt gaan en welke banken er veilig zijn om uw geld onder te brengen.

Al mijn geld staat bij een plaatselijke bank, hier in het kleine stadje waar ik woon, maar sommigen plaatsen hun geld ook bij kredietverenigingen.

Vertrouw op uw hart, geliefden, de Duisteren zijn wanhopig en trachten nu zelfs om onafhankelijke nieuwsbronnen zwart te maken voor het uitbrengen van de waarheid, door te zeggen dat de grote media de enigen zijn die de waarheid vertellen – hetgeen onjuist is. De grote media brengt enkel onecht nieuws via de grote zenders, die allemaal in handen zijn van de corporaties.

Het is tijd om de angst los te laten en een begin te maken met het overbrengen van uw geld naar banken, die er niet op uit zijn om u alles af te nemen waarvoor u zo hard heeft moeten werken.

NESARA NU. <3

Mary Long

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.