Lieve mensen,

wij werden door een lezer op onderstaande tekst gewezen, en omdat de informatie hierin zo duidelijk aansluit op wat de Federatie van Licht vertelde aan Blossom (bericht van 27 augustus 2022) willen we dit graag met u delen.

Het lijkt er nu toch echt op dat de eindsprint aanbreekt, en alle volksgezegden zoals ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst’ en ‘het is altijd het donkerst vóór de dageraad’ zijn beslist van toepassing!

Maar met een hart vol Vertrouwen en met ons Lichtzwaard hoog geheven zullen we – schouder aan schouder met onze mede-Lichtstrijders op en buiten de Aarde – Glorierijk de Overwinning van het Licht op Aarde manifesteren en onze Gezegende Opdracht volbrengen!

Liefs,
Veerle

Het oorspronkelijk bericht vindt u op: https://finalwakeupcall.info/en/2022/08/30/global-mafia-ring-is-broken-up/

De wereldwijde maffia ring is opgebroken
De grote Zonne uitbarsting komt eraan.

Bericht van de Hoge Raad van de Plejaden.

Berichten op Final Wakeup Call zijn grondig onderzocht en geschreven in begrijpelijke taal, maar ze worden niet gepromoot. De Waarheid die wordt geboden wordt enkel herkend, begrepen en verspreid door hen die werkelijk Bewust zijn.

Eindelijk is de tijd aangebroken om een aantal onthullingen uit te brengen waarop velen hebben gewacht. Het wachten was een moeilijke, maar uiterst noodzakelijke beslissing, aangezien de komende onthullingen een schok zullen zijn voor de bevolking. Met name voor hen die nog diep in slaap zijn. Wanneer zij ontwaken uit hun illusie zullen ze de echte werkelijkheid niet eens begrijpen.

Voor hen die wakker en Bewust zijn, staan er belangrijke veranderingen voor de deur. Dit is een kijkje op de nabije toekomst, om te bevestigen dat we op het juiste spoor zitten in ons leven. Wees er gerust op dat alles gaat zoals het oorspronkelijk was gepland door onze Hogere Buitenaardse Helpers, de Galactische Federatie. Dit keer is aan alle voorwaarden voldaan om succes te verzekeren. Het staat op het punt om van start te gaan.

Het brengt ons het Licht voor hogere niveaus van actie om alle negatieve krachten te verwijderen, en Planeet Aarde volledig te zuiveren. Daarna betreden we dan de nieuwe, positief gepolariseerde wereld. Dit is een enorme onderneming, maar uiteindelijk zullen wij de Zege behalen.

De meeste mensen hebben er geen idee van, wat er heeft plaatsgevonden op Planeet Aarde, en ze hebben geen idee – of ze willen het niet weten – wat het uitschakelen van de Deep State betekent voor het gehele Universum.

Zij kunnen en zullen niet Ascenderen, omdat zij in de lagere trillingen zijn gebleven en niet minimaal hun 4D bewustzijn hebben ontwikkeld, zodat ze klaar konden zijn voor hun Ascentie naar 5D. Er zijn ook mensen die niet willen geloven in deze verschuiving op Planeet Aarde, en nog steeds in hun comfortabele bubbel leven. Dat is hun keuze en niemand kan daarover oordelen, omdat het hun Ziel was die heeft besloten dat zij méér tijd nodig heeft om spiritualiteit te ontwikkelen, alvorens te ascenderen naar Hogere Trillingen.

Phil Schneider was een geoloog en ingenieur bij de Amerikaanse overheid. Hij had meer dan 17 jaren ervaring in het werken aan ‘black projects’ (geheime projecten – V) en is ongetwijfeld de meest belangrijke klokkenluider in de moderne geschiedenis.
Phil reisde in de jaren ‘90 door Amerika en onderwees het publiek over buitenaardsen, die onder het oppervlak van de Aarde wonen. Hij had zelfs een ontmoeting met een Grey (een buitenaards wezen – V) die 2,15 meter groot was, en dat heeft hij maar ternauwernood overleefd.

Hij heeft een aantal video’s op internet geplaatst, waarin wordt verwezen naar het Dulce Massacre (de Afslachting die plaatsvond op de militaire basis Dulce – V) in 1979, waarbij 60 mensen en 35 Grays om het leven kwamen. Dat was het moment waarop de machthebbers besloten om te beginnen met een actief programma, om deze buitenaardse rassen uit te roeien en uiteindelijk de mensheid te vertellen over hun bestaan.

Met de hulp van goedwillende buitenaardsen zoals de Plejadieërs, de Arcturianen en de Andromedanen werd deze strijd onlangs gewonnen. Een oorlog tegen ongeveer 20 miljoen interdimensionale Wezens, sommigen daarvan hadden zich vermomd als mensen om contact te leggen met de bevolking. Phil Schneider werd uiteindelijk vermoord in 1996, maar hij liet video’s achter voor ons, opdat we ze zouden bekijken en ervan leren.

De Deep State Cabal is op al zijn niveaus zwaar beschadigd, de reiniging is volop bezig. Er zijn grote veranderingen op komst, om de mensen te begeleiden naar het Hoger Bewustzijn van de 5de dimensie, naarmate het Licht voortgang maakt. De voorbije tijd is niet verspild. Eerdere acties waren nodig om alles op de juiste plek te krijgen. Om uw Planeet naar een Hogere Resonantie frequentie te brengen, en om de mensen aan te moedigen om door te zetten.

De strijd van de Wereldwijde Maffia tegen het Licht is definitief verloren. Zij zullen uiteindelijk alle vragen moeten beantwoorden. Niemand zal ontsnappen, totdat het recht heeft gezegevierd. Ze staan letterlijk met hun rug tegen de muur. Dit keer is de Zege aan ons.

Er wacht ons een enorme taak, om te voorkomen dat de verborgen cabal voor verwoestingen gaat zorgen als ze eenmaal hun verlies moeten aanvaarden.

Terugkijkend is er veel gebeurd in de voorbije jaren. Het leven op Aarde werd ernstig bedreigd, tot 2012.

Wij kunnen buitenaardse hulp krijgen, maar wij moeten zèlf de veranderingen doorvoeren aangezien het onze Planeet is. Er is geen angstpsychose meer. Planeet Aarde zal een vredige, probleemvrije wereld worden waar iedereen zich kan ontspannen. Wees ervan verzekerd dat ons nieuwe Tijdperk al is begonnen. Er zijn betere dingen op komst; onze nieuwe manier van leven zal heel anders zijn.

Onze terugkerende gastschrijver Michael Love spreekt over dit onderwerp, gebaseerd op wat de Plejadische Lichtkrachten hem onlangs doorgaven.

De grote Zonne uitbarsting komt eraan
De Plejadische Lichtkrachten overdracht, 25-8-2022
Ontvangen door Michael Love

Een bijzonder bericht aan de Sterrenzaden van de Nieuwe Aarde, voor onmiddellijke planetaire verspreiding.

Voorwoord
De Plejadieërs zijn Meesters van Licht, Bewustzijn en Ascentie. Zij zijn daadwerkelijk de welwillende Hoeders van de evolutie van de mensheid op Aarde. Zij spreken helder en duidelijk tegen de mensheid over de hogere Waarheden, op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier. De informatie die zij overbrengen is puur Licht en is dusdanig gecodeerd, dat slapende DNA-strengen worden geactiveerd en het Bewustzijnsniveau wordt verhoogd.

De Plejadieërs kwamen om de mensheid de ogen te openen voor heel veel zaken, en dat is het Licht dat Straalt over deze wereld. Als u voor uzelf wat dieper graaft in de onderstaande punten, dan zult u zien dat dit daadwerkelijk een heel reëel scenario is.
Naargelang u het leest en erover nadenkt, zult u respectvol de schok ervaren over wat er in het verleden heeft plaatsgevonden op Aarde, en naarmate u het in u opneemt zult u zien dat u een andere bestemming heeft. Wéét nu, dat er welwillende Krachten aanwezig zijn, die Planeet Aarde en al haar bewoners beschermen tegen alle kwaad.

De opbouw en tijdlijn van de grote Zonne uitbarsting is bekend, het zal ons leiden naar de
glorierijke, Nieuwe Gouden Tijd en de 5D Nieuwe Aarde. Slechts een handvol Lichtwezens op Aarde hebben al de stukjes hierover samengebracht, en zij moedigen u aan om te vertrouwen op uw instinct, uw eigen methodische onderzoek te doen en te bepalen wat u wilt.

Hier wordt niet gesproken over complotten of angst, en dit bericht wordt uitgebracht met uitsluitend de grootste Liefde voor de hele mensheid. Het is inderdaad een bericht van grote hoop en opwinding. Hier is de verbazingwekkende inhoud van dit uiterst belangrijk, nieuw bericht van de Lichtkrachten.

Begin van de overdracht…

Groot nieuws: de Aarde Alliantie heeft onlangs van de Lichtkrachten een belangrijke nieuwe data-overdracht ontvangen, waarin sprake is van een zeer reële en ophanden zijnde grote Zonne uitbarsting, die zal gaan plaatsvinden in de richting van Planeet Aarde. Wat is deze grote Zonne uitbarsting?

De grote Zonne uitbarsting is een bijzonder krachtige uitbarsting, rechtstreeks gericht op de Aarde, en bekend als een superuitbarsting die qua Röntgenstraling geklasseerd kan worden op 50 X tot 100 X of zelfs nog hoger. Zulk een intense uitbarsting van de Zon naar de Aarde zal worden waargenomen als een verblindende flits van magnetisch, wit licht. Het licht dat wordt uitgestoten door deze grote kosmische flits is exotisch gamma-niveau
licht, afkomstig van een ster in het galactisch centrum, buiten de sterrenstelsels.

Hoewel dit licht bestaat uit hoogenergetische gammastralen wanneer het wordt uitgestoten vanuit het galactisch centrum, worden die in kracht behoorlijk afgezwakt wanneer ze in botsing komen met de corona rondom de zon, en daarna hun weg vervolgen, richting Aarde.

Dit hoog-trillende gammalicht bevat bijzonder ingewikkelde en opgebouwde Universele datapakketten. Wanneer het in contact komt met DNA, dan herschrijft en update het volledig de genetische code, zodat die kan functioneren op een hoger, verder gevorderd niveau.

Deze genetische verbetering zal een enorme uitbreiding van het Bewustzijn van Planeet Aarde teweegbrengen.

Dit wereldwijd, biologisch evolutionair gebeuren staat bekend als ‘Het Gebeuren’. Dit 5D gebeuren markeert het begin van een nieuw Tijdperk van Licht voor de moderne mensheid, waar Vrede, Vrijheid en Voorspoed zullen heersen op Aarde.

Hieronder staan de kernpunten omtrent deze grote Zonne uitbarsting, zoals ze zijn weergegeven in de meest recente overdracht van de Lichtkracht.

Zoals met alles wat spiritueel is, is er een reden voor alles, en wordt dit gedragen door een degelijke wetenschappelijke uitleg.

*** Plejadische Licht-Krachten – bericht over grote Zonne uitbarsting – kernpunten ***

Momenteel vindt er een snelle opwarming plaats van de hele Aarde. Heeft u gemerkt dat het erg warm is? Heeft u gemerkt dat het veel warmer is dan normaal? Heeft u gehoord dat, als iets niet goed klinkt, het dat waarschijnlijk ook niet is? Dat klopt, en het is uw intuïtie en uw hoogste spirituele zintuig. Het waarschuwt u wanneer er iets belangrijk is dat u moet opmerken.

Wat vertelde uw spiritueel zintuig u over ‘dat het toch raar is dat het veel te warm is’?
Ja, het is warmer geweest dan normaal aan het oppervlak gedurende de twee voorbije maanden op Aarde, ongeveer 12% warmer, en recente medische rapporten tonen aan dat de stralen van de zon in slechts een paar minuten al zorgen voor milde tot pijnlijke verbranding van de huid.

De Elders zeggen dat deze snelle opwarmingscyclus de eerste cyclus is die leidt naar de grote Zonne uitbarsting. Dit recente opwarmen van de Planeet begon in 2012 en is sindsdien alleen maar toegenomen.

De Plejadieërs zeggen dat deze wereldwijde opwarming niet wordt veroorzaakt door de CO2-uitstoot van de mensheid. Maar waardoor wordt de Aarde dan zo warm?
*De beschermende ozonlaag rondom de Aarde neemt in snel tempo af. Wetenschappers weten al enige tijd over het grote gat in de ozonlaag boven Antarctica, en wij kunnen u vertellen dat dit enorme gat niet onlangs op magische wijze is hersteld. Bovendien werd er onlangs boven de tropen een nieuw groot gat in de ozonlaag ontdekt, dat zeven keer groter is dan dat boven Antarctica, en in het gebied dat wordt beïnvloed door dit reusachtige gat woont de helft van de wereldbevolking.

Minder bescherming van de ozonlaag betekent dat er méér hoogenergetische kosmische stralen in contact komen met het oppervlak van de Aarde en dus ook met uw lichaam.

Waarom verdwijnt de ozonlaag rondom de Aarde zo snel?

*Het magnetisch veld van de Aarde verzwakt nu snel.
Het magnetisch veld rondom de Aarde verzwakt, en dat heeft gevolgen voor de gehele Planeet. Dit verzwakt magnetisch veld is de oorzaak van de afname van de ozonlaag. Daarbij komt, dat de magnetische polen reeds honderden kilometers zijn verschoven ten opzichte van elkaar, en dat ze volledig scheef staan.

Het verzwakt magnetisch veld van de Aarde is de oorzaak van de huidige wereldwijde opwarming, en dat moet ook een oorzaak hebben … maar welke dan?

* Onze Zon heeft een krachtige tweeling-ster, op ongeveer 50 miljard kilometers afstand in de ‘Oort Wolk’.

Deze krachtige ster heeft behoorlijk wat zwaartekracht en is verantwoordelijk voor de zwaartekracht van elk object in dit zonnestelsel, evenals voor de opeenvolging van de Equinoxen. Deze tweede zon wordt ‘de verborgen zon’ of de ‘zwarte zon’ genoemd. Zij straalt geen licht uit, maar is 1000 keer krachtiger dan onze Zon. Rondom deze zon draait een planeet, welke bekend staat als Planeet X of Nibiru.

De baan van dit ‘planeet met zon’ systeem nadert onze zon elke 13 000 jaar – op de helft van een serie Equinoxen – precies op schema, en wanneer de baan van dit kosmisch systeem aankomt bij het perihelium van onze zon (het punt waarop de Aarde het dichtst bij de zon komt – V), dan zorgt dat ervoor dat in de corona van onze zon een enorme elektromagnetische lading wordt opgebouwd, die zal exploderen of uitbarsten om de druk daarvan vrij te laten.

De Elders zeggen, dat wanneer dit de zon nadert, het precies datgene teweegbrengt wat wij nu zien op Planeet Aarde: een verzwakt magnetisch veld, verlies van de ozonlaag en snelle opwarming van de Planeet.

Ze zeggen ook, dat wanneer de zwarte zon dicht genoeg genaderd is, de corona van onze zon een intense plasma uitbarsting geeft in de richting van de Aarde, wat zorgt voor een onmiddellijke omkering van de polen en een onmiddellijk bevriezen of oververhitten, hetgeen leidt tot enorme tektonische activiteit (de platen van de aardkorst komen in beweging – V) en zorgt voor kilometers hoge vloedgolven in de oceanen. Het eindresultaat is dan een onvoorstelbare, catastrofale vernietiging van alles.

* De ramp van een volledige omkering van de magnetische polen vindt op Aarde elke 13 000 jaren plaats. Precies halfweg de kringloop van Equinoxen, welke 26 000 jaren duurt.
De mensheid wordt dan elke keer vrijwel volledig weggevaagd van het oppervlak van de Aarde. De moderne wetenschap op Aarde controleert en bevestigt dat de laatste 5 keren dat dit gebeurde, plaatsvonden in de prehistorie. De laatste cyclus was de grote overstroming van 13 000 jaren geleden.

Het is beslist geen toeval dat dit ook het moment was waarop Atlantis onder de golven verdween, in slechts één dag en nacht. In vroeger tijden had de mensheid – hoewel zij toen zeer ontwikkeld was – niet het vermogen om deze ondergang en uitroeiing te voorkomen. De Plejadieërs zeggen dat deze rampencyclus altijd werd in gang gezet door een super Zonne uitbarsting, en niet door een komeet of asteroïde.

* De meest recente informatie van de Licht-Krachten geeft aan dat Planeet Aarde aan het begin staat van één van deze 13 000-jarige rampencycli – op dit ogenblik bevindt de Aarde zich precies 9 jaar, 8 maanden en 5 dagen in de laatste 13 000 jaren cyclus. De huidige cyclus werd voorspeld door de Maya beschaving en begon in 2012. Daarom, volgens de data, zitten we nu al 10 Aarde-jaren in deze laatste catastrofale cyclus, en de Aarde zou nu al enorme rampen moeten ervaren.

Overigens schijnt de lengte van de meest intense planetaire catastrofale periode – na een verschuiving van de polen en het begin van de rampen – ongeveer 1000 tot 1200 jaren te duren.

* Als we ons nu al tien jaren in die 13 000-jarige catastrofale cyclus bevinden, en als de rampen nu op Aarde zouden moeten plaatsvinden – net zoals de voorgaande 5 keren – waarom gebeurt dat dan niet?
De Plejadieërs zeggen ‘Het is bekend dat in het Aarde jaar 2022, de Aarde zich nu bevindt in de tijd van de zesde zon, welke begon in 2012, toen de grote Zonne uitbarsting plaatsvond. Echter, dit keer zal er iets heel anders gebeuren op Aarde. De mensheid zal niet worden vernietigd, maar zal onmiddellijk worden getransmuteerd naar de 5de dimensie.’

Hoe is dit mogelijk? Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mens, heeft de mensheid – met de hulp van de Licht-Krachten – voldoende kennis en technologie verworven om een verschuiving van de planetaire polen te voorkomen, welke zou veroorzaakt worden door een grote zonnecatastrofe.

Gedurende vele Aarde jaren hebben de Licht-Krachten, de leiders van het Licht op Planeet Aarde, geholpen bij het ontwikkelen van een kunstmatig magnetisch veld dat een poolverschuiving kan voorkomen. De technologie om dit te doen is een bijzonder geheim project dat bestaat buiten het zicht van het publiek, in Antarctica. Het heeft te maken met Tesla Scalaire Golven technologie. Deze technologie bestaat al en is al meer dan 10 jaren in gebruik. Dit super kunstmatige magnetisch veld biedt nu tegenwicht aan de magnetische Noordpool van de Aarde, welke uit evenwicht is.

De toekomstige tijdlijn van de Aarde is volledig bekend, en welwillende Licht-Krachten hebben de volledige controle over deze systemen. Het is een positieve 5D gamma tijdlijn, waarmee de mensheid zal ascenderen naar de nieuwe 5D Aarde. Er kan nooit nog een planetaire catastrofe meer komen, in gelijk welke vorm.

Wanneer zullen we eindelijk ‘het Grote Gebeuren’ gaan zien? Wanneer gaat die grote Zonne uitbarsting plaatsvinden? Dat kan vandaag zijn, of misschien morgen.

Wat we wèl weten is dat alles in de kosmos wijst naar het moment waarop ‘Het Gebeuren’ van ons leven zal plaatsvinden.

De tijd waarop het moet gebeuren, is nu. Alle aanwijzingen van de komst ervan, waarover de Ouden spraken, worden nu gezien op Aarde.

U zou ook kunnen zeggen dat deze Zonne uitbarsting de Komst is van het Christus Licht. De grote Zonne uitbarsting is inderdaad nabij, en precies op het ogenblik waarop die plaatsvindt zult u worden opgenomen in de wereld van de 5de dimensie.

Wees ervan verzekerd, dat wanneer deze grote Zonne uitbarsting zich voordoet, de negatieve catastrofale effecten ervan onmiddellijk zullen worden tegengegaan door de technologie van het magnetisch veld van de Plejadieërs.

Wanneer dat Grote Licht komt, zullen de bewoners van de Aarde voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid beschikken over de technologie en de kennis van hoe ze het kunnen overleven, en hoe ze het volgende verlangde niveau kunnen bereiken.

Wanneer iemand luistert naar zijn innerlijke stem, dan zegt die: ‘de tijd is aangebroken. Kijk om je heen. Voel je hoe alles subtiel verandert? Zie je de tekenen aan de muur, die voorspellen wat er gaat komen? Wat is de reden waarom je hier bent? Ik heb zolang gewacht en zoveel doorstaan; wanneer bereik ik de eindstreep?’

De Wijzen van de Wereld zijn unaniem. Zij kunnen de tekenen aan de muur lezen. U bent één van die Wijzen, en zelfs voordat u morgen ontwaakt kan alles al op een grootse en positieve manier veranderd zijn. Dan zult u zeggen: ‘ik zie nu in, waarom ik moest wachten. Om dit te zien en te ervaren, was alles waard wat ik heb moeten doorstaan.’

Geliefden,
elke dag kijken wij uit naar het Grote Licht dat van de Hemel komt, omdat wij dit Licht kennen … wij zijn er Eén mee.

Dank u dat u naar de Aarde bent gekomen in deze tijden, om een betere wereld te scheppen voor allen.

Voel u vrij om dit bericht te delen en vertel ons hoe u uw evolutionaire reis ervaart.

Wij wensen u veel succes,
Michael en de Plejadieërs

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen