ML: Liefde in Eenheid vinden

Liefde in Eenheid vinden

 

Velen zijn neergeslagen en kapot gemaakt, maar wie ook getracht heeft om u naar deze plek van Angst te brengen, u kunt nog steeds al die emotionele bagage overstijgen tot Liefde. Zoals voor velen van u ging ook mijn leven niet over rozen, en ik werd vaak onvriendelijk behandeld. Maar door te vergeven ontdekte ik mijn waarheid, het bracht me tot een diepere Liefde voor mijzelf.

Toen ik eenmaal besefte dat ik de Zuiverheid van de Liefde ben, en dat al dat verdriet mij enkel méér Licht in mijn wezen bracht, is er niemand meer geweest die zelfs maar heeft geprobeerd om mij weer naar die plek van Angst te brengen. Zij die geslagen werden behoren tot de sterkste onder de Zielen, om dat allemaal achter te laten en te transmuteren tot de Liefdevolle wezens die wij zijn.

Wij zijn uitgestegen boven dergelijk kwaad, om enkel de Liefde in Eenheid te vinden, daar waar er enkel het Licht van de Liefde is die trilt in onze harten.

Mary Long – fb 2017 01 09

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.