ML: Levende Liefde

ML: 2016 07 29 - Levende Liefde

Levende Liefde

Er manifesteren zich nu vele verschillende Golven van Energie op het oppervlak van de Aarde. Daar waar sommigen nog steeds trachten om u in Afscheiding te houden, blijven velen toch verbonden met hun Bron-Energie van Levende Liefde.

Het is altijd in het NU dat wij steeds meer Eén worden en Vrede brengen in deze wereld.

Onszelf toestaan om de Liefde naar een steeds Hoger Niveau te tillen is een manier van zijn, het is iets wat nooit ophoudt, zelfs zij die niet in de Trilling van Liefde zijn, voelen die toch als wij in hun buurt zijn.

Wees vriendelijk, meedogend en liefdevol voor elkaar, deze wereld heeft lang genoeg in afscheiding doorgebracht.

Liefde is onze Essentie, niet de stem van het Oordeel.

Alles is Liefde.

Mary Long – 2016 07 21

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.