ML: Wij Leven Eeuwig

ML: 2016 08 05 - Wij Leven Eeuwig

Wij Leven Eeuwig

Jezus is net zo echt als u bent, maar kwam niet naar deze Planeet om haat en angst te verspreiden, hij deelde Zijn Liefde onvoorwaardelijk en met iedereen.

Hij wordt de Christus genoemd in uw Bijbel, omdat hij toegang had tot het Christus Bewustzijn. Hij wou dat iedereen zou weten dat onze Zielen geen einde kennen, dat wij voor Eeuwig Leven.

Jezus werd vermoord omwille van deze kennis – en hij kende zijn lot al toen hij geboren werd. Hij beschouwde niemand als zondig, hij aanvaardde zichzelf als zijnde God – en wij allemaal hebben diezelfde vermogens.

Wij zijn de Wederopstanding van Christus. Dit zeg ik niet om u emotioneel in verwarring te brengen of omdat Jezus niet echt zou zijn … maar net als Boeddha zijn wij allemaal één en hetzelfde, in het Hart van onze Schepper.

Er is veel herschreven door de Duistere Cabal, die wil dat iedereen in slavernij blijft onder haar heerschappij, door ons ziek te maken, ons denken te manipuleren, ons in angst te houden, ons elkaar te laten haten.

Terwijl dat toch echt niet is waarvoor onze Geascendeerde Meesters hierheen kwamen. We hebben veel kansen gehad om te begrijpen welke prachtige Gaven ieder van ons bezit.
Herinner u uw Gaven en heb Onvoorwaardelijk Lief, zoals onze Geascendeerde Meesters ons altijd hebben geholpen om in te zien.

Mary Long – 2016 07 25

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.