ML: Ik doe niet mee …

ml-2016-11-23-ik-doe-niet-mee-2

Ik doe niet mee …

 

Ik doe niet mee aan het ruzie maken met andermans ego.
Ik doe niet mee als iemand mij vertelt dat ik gelijk of ongelijk heb.
Ik doe niet mee in de chaos, want mijn Ziel verkiest Vrede.

Dit is MIJN ervaring, niet die van een ander.
Het is allemaal slechts energie die zich uitkuurt, en ook dat zal voorbijgaan.
Niettemin hou ik van jullie!

Mary Long

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.