ML: Hart en Geest

Tekst in afbeelding: Zoek naar evenwicht van Hart en Geest.

Door de Hogere Frequenties wordt u datgene wat u denkt, net zoals alles wat u denkt en voelt uitgaat naar de Energieën en wordt gevoeld door ons allemaal. Ik weet het als veel mensen verdrietig zijn, of als ze Vreugde voelen. Het is alsof je in een achtbaan van heel veel emoties zit, en in Eenheid zorgen we ervoor dat het allemaal weer wat meer in evenwicht komt.

Veel mensen die hun eigen Energieën begrijpen en die beseffen hoe alles verbonden is als Eén, voelen dit ook. Wij zijn daadwerkelijk Afspiegelingen van elkaar.

Ik zie u in mij en mij in u, en in alles wat ik in mijn leven aantrek om tot inzicht te komen en mijn bewustzijn te vergroten. Hoe méér ik mij verbind met bewuste wezens, des te méér ben ik mij ervan bewust dat ik Eén ben met alles wat er bestaat.

Wij zijn de pure Essentie van de hele Schepping, als Eén Goddelijke familie van Licht en Liefde.

Ga zo door, Scheppers. We brengen Mama Gaia tot haar Volledig Bewuste Zelf. Daarvoor is Zij dankbaar en Ze deelt onze Vreugde.

Ik hou van u allemaal, u bent allen mooie Zielen.

Mary Long – fb 2017 01 17

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.