ML: Het Galactisch Nieuw Jaar

ML: 2016 08 12 - Het Galactisch Nieuw Jaar

Het Galactisch Nieuw Jaar

Vandaag is een Galactisch Nieuw Jaar, vele Portalen werden geopend en vele Hemelse Energieën van het Universum zullen veel meer Kristallen Netwerken op Planeet Aarde activeren. Ze zullen enerzijds de Aarde naar een Hogere Dimensionale Werkelijkheid brengen, maar ook meerdere van uw Chakra’s en Zintuigen activeren in uw Energetisch Lichaam.

Er zullen vele verschillende werkelijkheden naar boven komen omdat de Aarde gaat ascenderen ‘voorbij de tijd’. U zult de tijd nog steeds waarnemen, maar velen onder ons voelen dat die aan het versnellen is tot het moment dat er geen Tijd meer is.

Uw Dromen zullen steeds levendiger worden, u zult uzelf in uw Dromen dingen zien doen die u niet gewend bent, want deze dromen vinden plaats voorbij het fysieke. Wij zijn allen Energetische wezens; Eén Trillende Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde.

Tijdens deze Levendige Transformaties is het belangrijk dat u steeds geaard bent. Drink veel water want uw Lichamen zijn ook aan het transformeren.

Door deze Energieën zullen wij kunnen manifesteren wat we werkelijk willen zien gebeuren in onze Holografische Werkelijkheid. Voor sommigen zal het een moeilijk Proces zijn dat u zal helpen om meer Bewustzijn te brengen naar uw Ware Zelf. Soms zijn het de meest nare dingen die ons in de Fysieke Wereld overkomen, die ons naar een Hoger Bewustzijn van onze Goddelijke Zelf brengen.

Voel altijd in uw Hart dat u nooit ergens van bent afgescheiden. U bent alles dat Puur is, als Eén. Niemand wordt achtergelaten in dit Proces van Trillende Transformatie. Iedereen is precies daar waar ze moeten zijn, op dit moment.

Houd Onvoorwaardelijk van iedereen, wees Lief voor iedereen en Zegen Alles.
Jij bent een Zegening, jij bent een Goddelijk Wezen.

Mary Long – 2016 08 08

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.