ML: Frequenties nemen snel toe

ML: 2016 04 11: Frequenties nemen snel toe

Frequenties nemen snel toe

Wel, die frequenties nemen echt veel sneller toe nu méér mensen tot inzicht komen en hun hart openen zodat de Energieën binnen kunnen komen.

Wanneer de Energieën binnenkomen, neem ze dan in u op, sta toe dat zij zich als vanzelf ontvouwen en voel de kracht van de Liefde die zij meebrengen. Dit zal in u de Kundalini-Energieën doen ontwaken en daardoor kunnen wat – niet zo aangename – emoties naar boven komen. Onze emoties zijn een groot deel van ons ontwaken door niet te reageren op de schadelijke, door ze te healen en hun weer terug te brengen tot Liefde.

Deze toenemende frequenties activeren ons DNA om nog méér Kristallijn te worden en daarom zal ons lichaam af en toe misschien beven, maar ik neem tijd om te rusten, om te luisteren naar healende klanken, te mediteren en deze energieën in me op te nemen om te helpen bij het proces van Lichter worden, minder bezwaard door gedachten, zodat deze energieën mijn fysiek lichaam kunnen upgraden om een Galactisch Wezen te worden, waarbij ons DNA verandert maar ook de Chakra’s in ons lichaam.

Vertrouw altijd op het Proces en laat u drijven op de Stroming, dan zullen de Energieën niet zo heftig zijn – zeker niet als u begrijpt wat er gebeurt in met uw lichaam.

Ik stuur Liefde naar iedereen, Opwindende tijden, ik geniet.

Mary Long

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.