ML: Eén Galactische Familie

ML: 2016 06 16 - Eén Galactische Familie

Eén Galactische Familie

De Verenigde Staten en een aantal andere landen hebben al veel verder in de ruimte gereisd dan de Maan of zelfs Mars. Binnenkort zal alles over het Geheime Ruimte Programma – deze informatie werd voor u verborgen gehouden – aan u onthuld worden. Vele hooggeplaatsten die hebben deelgenomen aan of geholpen hebben bij de ontwikkeling van deze Ruimtetuigen zullen bekend worden gemaakt en sommige zullen delen wat zij weten. Het zal ook bekend raken dat wij gedurende vele, vele jaren altijd contact hebben gehad met verschillende Buitenaardse rassen.

Zij delen voortdurend hun Aanwezigheid met mij, want ik ben Alles Dat Is en alles is altijd in het Nu. Steeds meer mensen zullen gaan openbloeien naarmate er steeds meer mensen zijn die de Waarheid worden, de Waarheid voelen en de Waarheid verlangen. Het is voor vele van onze Buitenaardse Families moeilijk om een vorm aan te nemen in de lage, dichte energieën van de Aarde. Wanneer wij hogerop komen in onze frequenties van Liefde en de Aarde verder stijgt naar een Hogere Frequentie, zullen steeds méér Schepen in staat zijn om een vorm aan te nemen op deze Planeet en zichzelf bekendmaken.

Velen bevinden zich op een Hogere Frequentie dan de mensheid, en de lage, dichte energieën weerhouden hen ervan om te landen. Binnenkort zullen wij allemaal één Galactische Familie zijn, zoals het was vóór de val van Atlantis. Toen de Aarde op haar Hoogste Frequentie was, was het ook zo … voordat de Wet van Karma in werking trad. Blijf dus de Liefde verhogen, kijk naar uw nachtelijke hemel, kijk goed, dan zult u het in de Sterren zien. Wij keren enkel terug naar ons Voorouderlijke Zelf, om opnieuw in Eénheid te gedijen. Dit is geen show, het is de Essentie van het Leven.

Mary Long/fb 2016 04 27

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.