ML: Eén Familie

ML: 2016 08 15 - Eén Famile

Eén Familie

Onze Galactische families vertonen zich meer en meer, voornamelijk in grote steden. Nu meer mensen zich ervan bewust worden dat wij niet alleen zijn in het Universum en er veel informatie aan het Licht komt die eerder voor u verborgen werd gehouden, zult u veel méér schepen gaan zien.

Er is niets om bang voor te zijn, er is enkel Liefde die gevoeld kan worden, en de Trilling van die Liefde is nu heel krachtig.

Wij zijn allemaal Eén familie.

Mary Long 2016 05 07

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.