ML: Blijf geaard

Blijf geaard

U zult veel méér fysieke symptomen gaan voelen, waardoor u duizelig, misselijk of licht in het hoofd kunt worden. Ook druk op het gebied rondom uw Derde oog, pijn in de nek, spierkrampen, afwisselend aanvallen van warmte en koude kunnen voorkomen, evenals het voelen hoe de energie doorheen heel uw lichaam stroomt.

Blijf geaard, stem u af op de Energieën, dit helpt bij deze symptomen. Ik heb het de hele dag al gevoeld, nu ga ik mediteren en daarna naar bed om te rusten.

Weet dat alles in orde is, iedereen is veilig, we gaan enkel maar door nog méér transformaties in ons lichaam.

Liefs aan iedereen.

Mary Long 21 december 2016

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.