ML: Alles is illusie

ML: 2016 08 12 - Alles is illusie

Alles om u heen is illusie

Zodra u inziet dat alles om u heen een illusie is die u schept met uw eigen gedachten, gaat u begrijpen dat wanneer u die gedachten omzet naar Onvoorwaardelijke Liefde en Aanvaarding, de illusie vervaagt.

Alles verandert door wat u uitzendt aan Trillingen die niet verbonden zijn aan uw zinloze gedachten, maar waar u zich verder blijft richten op wat het is dat u wilt veranderen in uzelf.

Wanneer dit gebeurt ziet u de wereld in al haar pracht, in plaats van voeding te geven aan de misleidingen die enkel in het leven werden geroepen om u verslaafd te houden aan gedachten, die eigenlijk geen zin hebben of die niet echt bijdragen aan uw eigen spirituele groei.

De Illusie vervaagt naarmate méér mensen zich bewust worden van hun eigen Innerlijke Vermogens.

Mary Long – 2016 05 07

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.