MBM 1: Open de Liefdeskraan

Mini-Bericht van Moeder nr. 1: Open de Liefdeskraan
3 juni 2015

_MG_1123

O mijn lieve kinderen,

Ik ben zo blij om vandaag op deze manier bij u te zijn. Ik zal u een tijdlang dagelijks een – wat ik noem – Mini-bericht van Moeder brengen. Uiteraard zullen die mini zijn in lengte, maar ze zijn beslist niet mini in de dreunende impact die ze op uw leven zullen hebben, als u ze toelaat.

Laat het ons daar eens over hebben. Hoe laat u ons binnen? Hoe laat u de Liefde binnen, hoe laat u de Hemelse Schare binnen … uw Hoger Zelf, uw Tweeling Vlam, uw Moeder en Vader? Aangezien dit mijn eerste Mini-bericht is, zal ik daar meteen mee beginnen.

Het zal u verbazen en misschien zelfs shockeren om dit te horen, maar altijd, dag en nacht, stromen al de Liefde, de bewondering, de tederheid, de steun, de middelen en de zorg over u heen in de hoogste versnelling. Als u wilt, kunt u dat nu ook voelen. Ik zal u helpen. Probeer het gewoon. Zeg tegen mij ‘Moeder, ik wil daar graag een voorbeeld van’, dan zal ik u helpen om even heel kort uw zelfbedachte beperkingen weg te nemen, zodat we kunnen samenkomen in een verrukkelijke vortex van Liefde.

Zullen we eens kijken waarom u dit niet voortdurend ervaart? Bent u er klaar voor? Ik zal u onthullen hoe het werkt. Wanneer u afdaalt naar de lagere dimensies, dan bedenkt u redenen en overtuigingen die de toestroom van goedheid vertragen, welke u anders vanzelfsprekend zou ervaren indien u in de Hogere Dimensies zou zijn – 5D of hoger.

Stel u dit eens voor. U heeft uw hand bij een kraan, zoiets als waar u uw tuinslang op aansluit. Wanneer u de kraan opendraait, dan stroomt de HoningLiefde die uw Vader en ik altijd over u uitstorten, binnen in uw wezen. In die staat is er geen tekort, er is geen behoefte aan middelen van buitenaf. Alles wat u verlangt met uw Goddelijke wil – die is afgestemd op onze Wil – is eindeloos aanwezig en beschikbaar voor u.

Lang geleden, toen u afdaalde naar de lagere dimensies – 4D en lager – herinnerde u zich moeiteloos dat u een kraan had en dat u alleen de controle had over die kraan. Naarmate de eonen voorbijgingen en de ervaringen in de lagere dimensies zwaarder werden, vergat u die kraan helemaal.

Groot nieuws. Hij is hier, u heeft er de volledige zeggenschap over en – zelfs nog groter nieuws: Vader en ik en uw geliefde Hemelse Schare staan klaar om u te helpen u te herinneren hoe u hem moet opendraaien en hoe u de waterval van oneindige aanbidding en voeding voor uw lichaam en ziel kunt aanzetten. Daar, ik heb het ontsloten.

Voordat ik ons eerste Mini-bericht van Moeder beëindig, wil ik u allen aanmoedigen om het meest recente bericht van AE Michael te lezen. Vader en ik hebben voor u een geschenk klaar en ingepakt, dus doe mee met de schattenjacht. Lees het bericht en ontvang het geschenk met uw naam erop. (De link staat hieronder.)

Ik hou van ieder van u. Het is tijd dat wij elkaar nader komen. Ik spreek natuurlijk ook voor Vader. Ik sta hier samen met uw Hemelse Schare. Wij zijn zelfs geen ademtocht bij u vandaan. Alstublieft mijn lieverds, open uw kraan en laat onze eindeloze Liefde binnen.

Het is tijd.

Ik ben uw Moeder.

Gechanneld door Christine Burk en Kathryn E. May, 3 juni 2015
http://www.whoneedslight.org 

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

  1. Mijn hart is vervuld van liefde en dank, alles is nu zo intens, zo onbeschrijfelijk … het lijkt wel op het spannendste sprookje ooit.
    Maar dan werkelijk waar.
    En we mogen mee acteren, geweldig!
    Liefs, Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.