Leven in Vrede

NAN 64: Keshe - Leven in Vrede‘In deze cyclus van de volwassenheid van de Mens, zijn wij niet afhankelijk van enige regering of geloof, maar wij houden er rekening mee dat de mens voldoende volwassen is geworden om de verantwoording te nemen voor zijn eigen lotsbestemming, om correct in het leven te staan en zijn daden af te stemmen op het leven in vrede tussen de andere schepselen van God, op deze Planeet en in de verre ruimte.’
– Mehran Tavakoli Keshe

Op de website van de Keshe Foundation: (geregistreerd in Nederland) De Keshe Foundation is een non-profit organisatie. Zij is houder van al de intellectuele rechten op M.T. Keshe, inzake zijn technologie. Het belangrijkste doel van deze stichting is het delen van de voordelen van alle aspecten van haar technologieën in vijf verschillende gebieden, allen verbonden met het welzijn van de mensheid en het onderricht van de wereld.

Het doel van de Keshe Foundation is om de belangrijkste wereldproblemen van vandaag op te lossen:

* Opwarming van de Aarde/ CO2-probleem (behaald)
* Het tekort aan brandstof/energie (behaald)
* Water-problemen (behaald)
* Voedsel-problemen (grotendeels behaald)

Eén doelstelling van de Keshe Foundation is om plasma-reactoren te plaatsen in ‘Oasis Units’. Deze zullen een allesomvattende oplossing bieden voor de basisbehoeften van de mens, zoals drinkwater, energievoorziening, licht en warmte. Vandaag de dag hebben 1,6 miljard mensen geen electriciteit en elke dag sterven er in Zuid-Afrika 4000 kinderen door vervuild drinkwater.

Tegelijkertijd is de Foundation voornamelijk bezig met het in de komende jaren mogelijk maken van reizen naar de verre ruimte en deze reizen binnen het bereik van iedereen te brengen. Op dit gebied is de door mensen bedachte stuwkracht-technologie tot het verleden gaan behoren.

Meer van The Keshe Foundation: HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen