Bron: Telegramkanaal Are You Awake – geplaatst door Max888∞Yadrayah
Call of the Ancient …

Wij veranderen op een moleculair niveau. (Cellulaire transformatie)

Velen van u ervaren hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, een gevoel van draaierigheid en het verlies van emotioneel evenwicht. Er vindt een fundamentele verandering plaats in uw huis, hetgeen betekent dat wij uw DNA veranderen terwijl u het nog bewoont. Wij zijn de genetische ingenieurs voor het Nieuwe Wereld-ras.

Gedurende de cellulaire transformatie kan er een her-pigmentatie van uw huid optreden: veel mensen zullen ongebruikelijke vlekken waarnemen op hun huid … bruin, rood, wit, enz. Dit kan voorkomen bij zowel jongere als oudere lichamen. Dit is een tijdelijke her-pigmentatie, die het mogelijk zal maken dat de huid zijn feitelijke taak kan opnemen. Het wordt veroorzaakt door de celmembranen van de bloedcellen. Deze worden verrijkt met zuurstof en komen dichter aan de huidoppervlakte.

Wij keren terug tot ons oorspronkelijk begrip van tijd, zoals het vroeger was. Momenteel gebeuren de veranderingen – die wij allen voelen – inwendig in onze opbouw en voelen wij die fysiek.

Deze veranderingen vinden plaats in de volgende gebieden: cellulaire systeem in het bloed, CZS (centraal zenuwstelsel), beenmerg, hoe het brein functioneert en hoe het informatie van Bron ontvangt. Dit zijn de veranderingen die nu bezig zijn en die zorgen voor enorme verwarring – om nog te zwijgen van fysieke ongemakken.

Veel mensen merken dat er een verandering plaatsvindt, maar we kunnen die niet zien in de spiegel. Maar deze inwendige verandering zal gaan doorsijpelen naar het fysiek lichaam.

Het is hier dat de basis eerst moet worden gelegd. Sommige mensen zullen afvallen of juist bijkomen in gewicht. Het lichaam weet hoe het zich moet aanpassen en reorganiseren, omdat dit een geheel natuurlijk proces is. Dit betekent dat die informatie gecodeerd is in de cellen van het lichaam.

Hoe méér u zich bewust bent van deze transformatie, des te beter kunt u eraan meehelpen. Sommige mensen zien hun immuunsysteem verzwakken. Dit komt doordat het menselijk lichaam opnieuw wordt afgestemd op een hogere frequentie, terwijl het nog steeds bestookt wordt met de zware dichtheid van deze 3D-wereld.

We ervaren een onevenwicht in ons zenuwstelsel en sommige mensen reageren daarop met uitbarstingen van woede, frustratie, enz. Ik noem deze mensen ‘de weigeraars’, die ervoor kiezen om deze transformatie aan te vechten.

We zullen verschillende vormen gaan zien van problemen met de zenuwen, gedurende dit proces van her-bedrading, dat nodig is voor de toename en de intensiteit van het Licht dat nu in ons lichaam kan binnenkomen. Wat er gebeurt, is dat er nu een hogere versnelling van Energie wordt opgenomen door het lichaam, en deze versnelling van Energie wordt doorheen het Centraal Zenuwstelsel gestuurd. Sommige mensen zullen hier goed mee om kunnen gaan – anderen niet.

Naarmate we dit nieuwe Lichtlichaam aannemen, zullen de meeste organen en klieren overbodig worden en uiteindelijk helemaal verdwijnen. Wanneer deze versnelling van Energie binnenkomt in ons lichaam, zal het CZS onmiddellijk trachten om een deel van die Energie af te zwakken, door het uit te sturen via het ruggenmerg.

Deze Energie kan doorheen het spierstelsel stromen, hetgeen kan leiden tot gespannen spieren, spierpijn en kramp. Als deze Energieën naar de bloedbaan gaan, dan kan er een vernauwing van de bloedvaten optreden. Als ze door de huid gaan, dan kunt u een ongewone hete of juist koude tinteling ervaren.

Ons lichaam tracht voortdurend om stabiel te blijven gedurende dit proces. Het probeert om in de pas te blijven met de verhoogde frequenties. Ons lichaam spoelt letterlijk al het oude weg. Wij zitten in een proces om iets te bouwen wat niet te beschrijven valt.

Ik heb het al vaak gezegd: het CZS is onvoorstelbaar belangrijk voor dit proces. Daarom willen onze ‘overheersers’ het steeds aanvallen.

We zien hoe de mensheid afstand neemt van heel zwaar voedsel zoals vlees en zware eiwitten die langer in het lichaam blijven, waardoor het lichaam ook langer in een zware dichtheid blijft. Veel ‘zwaardere’ graansoorten zullen voor sommige mensen ook een probleem zijn/worden.

Onthoud dat het doel van dit proces is: ons terugbrengen tot het Licht. Ik weet dat sommigen van u problemen hebben met het verteren van zwaar, vet voedsel, omdat de trilling daarvan niet overeenkomt met de hogere trilling van het lichaam. De behoeften van uw lichaam en uw eetlust zullen veranderen tijdens dit proces. Maar iedereen is anders, dus luister naar uw lichaam.

Dit kan betekenen dat u de ene dag behoefte heeft aan zwaardere, vastere eiwitten en de volgende dag niet. Uw lichaam tracht in de pas te blijven met deze hogere trillingsgraad, maar het probleem in deze 3D-wereld is de vertraging die wij ervaren. We zijn allemaal wel bekend met de ervaring van doorgedraaide slaappatronen, om maar eens iets te noemen.

Ons geheugen verandert ook. We denken altijd dat het slecht is als we ons geheugen verliezen, maar wat er nu gebeurt bij veel mensen is, dat we overgaan naar méér vertrouwen op onze intuïtieve kennis en minder op ons geheugen. We ervaren intuïtieve inzichten en flitsen van herinnering.

Ik sta er bijvoorbeeld echt om bekend, dat ik midden in een zin ben en dan helemaal vergeet wat ik wilde zeggen.

Feitelijk houdt dit in dat we ons – naarmate deze cellulaire transformatie zich doorzet – steeds moeilijker ons verleden kunnen herinneren vanuit ons geheugen.

Alle overbodige data verdwijnt uit het archief van ons geheugen. Kunnen verwijzen naar vroegere info was nuttig, omdat we gebruik maakten van overtuigingen die hun oorsprong vonden in eerdere ervaringen. Die referentiekaders uit het verleden vallen nu weg.

We gaan ook doorheen een proces dat we ‘het dunner worden van de Sluier’ noemen. Nu deze bescherming afneemt, ontdekken we dat er geen grenzen bestaan tussen ons fysiek lichaam en ons Hoger Zelf.

Veel mensen ervaren niet enkel contact met wezens uit andere werelden, maar ze merken ook dat ze contact hebben met hun Hoger Zelf. Daarom: luister naar uw lichaam en luister naar die intuïtieve stem, die steeds krachtiger en luider zal klinken naarmate de Sluier dunner wordt.

Tijdens dit proces van DNA-activatie ervaren wij iets wat absoluut onvoorstelbaar en groots is, op een schaal die de meesten niet kunnen bevatten. Dit proces van DNA-activatie is wat ik ‘De Roep van het Oude’ heb genoemd.

Velen horen en voelen die Roep, die ons uiteindelijk weer in evenwicht zal brengen. We zijn bezig met een proces waarbij we informatie ontvangen en geactiveerd worden met onvoorstelbaar Inzicht, Wijsheid en Kennis over ons Oude verleden – en dat is nog maar het begin.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen