LZ: Zonnevlammen-Activiteit

Zonnevlam-Activiteit

Wij moeten erkennen – ook al maken de grote media er geen melding van – dat de Zonnevlammen-Activiteit (CME) van de Zon in uw hemel voortdurend toeneemt, terwijl de invloeden daarvan merkbaar zijn doorheen de structuren van het menselijk ras.

De uiterlijke drama’s van deze wereld zullen nog verder escaleren, terwijl zij die zich richten op dergelijke chaos ook nog steeds verstrikt zullen blijven in deze angstige illusies.

Opnieuw zijn het de meest gerijpte zielen die nog méér ontwaken en die voortdurend healen, door zich op zichzelf te richten.

Hiervoor zijn er geen richtlijnen, omdat veel van wat er beschikbaar is aan leesmateriaal voor de mensen niet meer klopt, en enkel leidt tot méér verwarring.

Het helpt om uzelf voortdurend te aarden, en de Waarheid toe te staan zich door u te onthullen als een onlosmakelijk deel van uw pad, in plaats van u te richten op het verzamelen van informatie en te trachten bewijzen te vinden of uit te dokteren wat er precies gaande is.

Nogmaals: dit Goddelijk Proces is en blijft nog steeds onmogelijk logisch te bevatten.

Le’Vell Zimmerman – FB 2016 12 21

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

  1. Als ik lees dat “dit Goddelijk Proces is en blijft nog steeds onmogelijk logisch te bevatten”, dan vind ik het tegenovergestelde, te weten dat het wel logisch te bevatten is omdat we het ascentiepunt (de feitelijke verwezenlijking van de overgang van de 4e Grote Cyclus naar de 5e en de aarde en mens dus een Precessiecyclus van de Maya-kalender zijn gepasseerd). Dus nadert het moment waarop de mensheid op aarde, in navolging van Moeder Aarde, gaat transmuteren van de 3e naar de 5e dimensie. Hoe dat precies in z’n werk gaat weet niemand, maar velen zijn ervan overtuigd dat we de ‘overgang’ meemaken van de 26.000 jaar van de ene cyclus in de andere (zie Peter Toonen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.