LR: Het Nieuwe Basisras

niet-gebruikt-body

Het Nieuwe Basisras

Ascenderende mensen evolueren en ontwikkelen nieuwe vermogens, die de aard veranderen van wat het betekent om mens te zijn …

Ons ras evolueert naar de volgende vooruitgang van het basisras, en het lichaam dat wij nu bewonen is een hybride (een mengvorm – V). Het heeft het vermogen om spiritueel te evolueren en over te gaan naar de DNA-inprenting van het nieuwe basisras, daarbij geholpen door de structuur van het nieuwe bewustzijn van de Planeet.

Uiteindelijk zijn wij de laatste generatie van mensen die geboren werden in de bewuste slavernij van de 3D Aarde. We zullen bewuste slavernij hebben gekend, en wij zullen er in dit leven een einde aan hebben gemaakt, terwijl we in dit fysiek lichaam zijn

Lisa Renee via Romeo Baron

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.