LR: Bericht van St Germain

Bericht van St Germain aan Lady Rose

22 januari 2017 – Transcriptie

Wij zeggen u nu dat we ons bewegen naar een nieuwe tijd van verandering en transformatie. U ziet inderdaad overal oproer wanneer het volk – de stem van het volk – gehoord wil worden. U ziet ook, geliefde, hoe de man die President is van de machtige USA de stem van het volk weergeeft en laat horen in zijn eigen uitspraken, maar velen zijn nog niet ontwaakt en zij kunnen het niet horen.

Klopt het dat u in het verleden mijn mysterieschool-lessen heeft gevolgd en dat u er klaar voor bent en bereid bent om dat bewustzijn over te brengen, om dat inzicht in te brengen in het hier en nu. Begrijpt u dit?

Ja.

Goed. Er zijn regels of wetten die ik u hier zal uitleggen, welke u zullen helpen in uw dagelijks leven, want uw leven zal onherkenbaar gaan veranderen (transformeren) zodra u de sprong maakt naar het nieuwe.

1. Focus. (Afstemming). Uw oog – daarmee bedoel ik de lens waarmee u kijkt – moet gericht zijn op afstemming zoals de lens van een camera … als die enigszins afwijkt van het doel of niet scherp is gesteld, dan zal zij niet de helderheid (resultaten) brengen die u verlangt. Emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel afgestemd. Duidelijk?

Ja.

2. Verlangen en bereidwilligheid. Dit is de motor die vorm geeft aan de schepping. Wanneer een deel van u niet wil meewerken, zich verzet of koppig is, dan verliest u aan snelheid en soepelheid om te manifesteren in het fysieke. U weet nog, geliefde, dat ik vaak gesproken heb over de tragedie van het ‘verlies aan verlangen’.

3. Gecentreerd zijn. Er wordt vaak gezegd dat wij vorm geven (of scheppen) vanuit de buik. Dit verwijst naar de noodzaak om gecentreerd te zijn in uw eigen energiestroom.

4. Chakra’s. Zie het belang in van uw energiecentra en hoe zij verbonden zijn met het scheppen.

5. Geloof. Zoals u gelooft, zo zal u geschieden. Nu geliefden, dat is veel subtieler dan u beseft. U kunt bijvoorbeeld zeggen: o, ik geloof vast dat mijn voetbalclub de wedstrijd zal winnen – en dan gebeurt dat toch niet. Maar ik geloofde het echt.

Waarom liep het dan anders? Wij zeggen: een rotsvast geloof in iemands eigen bewustzijn, dat is de sleutel. In het voorbeeld van de voetbalwedstrijd moet u weten dat elke speler aan het spel deelneemt als een aspect van zijn eigen bewustzijn. Kunt u dit bevatten? Kunt u dit begrijpen? Het geschenk dat u kreeg is dat u uw eigen bewustzijn mag richten op wat u wenst … maar NIET dat van anderen.

6. De ‘Vrije Wil’. Zo vaak misbegrepen. Wat als ik u vertelde dat de ‘Vrije Wil’ eigenlijk inhoudt dat u de bewuste keuze en het vermogen heeft om uw eigen bewustzijn te richten – of het over te dragen aan een ander? Zou u daarvan schrikken? Zou dat u wakker schudden? Laat mij u dit vertellen: een heel groot deel van hoe de mensheid aankijkt tegen Vrije Wil, is ingekleurd en geheim gehouden door instellingen en organisaties die gewoonweg uw energie willen. De Vrije Wil is HET RECHT OM TE KIEZEN HOE U de Energie gebruikt die u van God heeft gekregen. Waarheen richt u uw aandacht? Bent u gehypnotiseerd door het massa-bewustzijn? De meesten van u wel. De wil om te kiezen wordt vrijelijk gegeven en het is een geschenk. Wat is het dat u niet begrijpt aan dit eenvoudige beginsel?

Wanneer u erover klaagt dat bepaalde groepen mensen hun ‘Vrije Wil’ uitoefenen over u, dan stel ik voor dat u zich bijeenraapt en nog eens goed kijkt naar waar en hoe u uzelf heeft toegestaan om op een dergelijke manier te worden gemanipuleerd.

Wil toch begrijpen dat wanneer/zodra u op één lijn staat binnen in uzelf, als u op één lijn staat met uw I AM Aanwezigheid en als u de menselijke gewoonte van oordeel en angst heeft losgelaten, u aan een heel nieuw spel begint.

Wat betreft de RV: de fondsen kunnen, mogen en zullen niet tot in het oneindige worden tegengehouden.

Dat is het voor nu.

Zegeningen en vrede.
St. Germain

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.