LL: Politieke spelletjes spelen is niet langer een optie

2016-11-21-ll-politieke-spelletjesmother2

Politieke spelletjes spelen is niet langer een optie
Bericht van Moeder Maria, door Linda LI

21 november 2016

Moeder Maria zegt:

Lieverd, ik ben Moeder Maria. Ik kom vandaag met een belangrijk bericht. God heeft gezegd dat de huidige toestand op Aarde behoorlijk intens is met betrekking tot de politieke atmosfeer en de politiek met achterliggende bedoelingen. God wil de mensheid ervoor waarschuwen, dat het spelen van politieke spelletjes niet langer een optie is.

De mensheid is op een punt gekomen dat geen tolerantie meer biedt voor het spelen van spelletjes en politiek gewin. De mensheid is voldoende ontwaakt om de redenen te zien en te herkennen welke de spelers nastreven, en de mensheid zal eisen dat alles wordt verwijderd wat niet langer de mensheid dient.

Wees dus voorzichtig indien u politieke spelletjes wilt spelen. Dit keer kon u wel eens écht met vuur spelen en dat vuur kan opeens onbeheersbaar worden. Dat is de goede raad van God. En het is ook onze goede raad. Wees voorzichtig, politici, let goed op wat u zegt en doet. Karma bestaat echt.

* * *

Ik hou van je, lieverd. Ik ben Moeder Maria. Ik weet dat de energie intens is, net als het politieke systeem. De mensheid gaat daadwerkelijk door heel wat transformaties en transmutaties. In de loop van dit proces zul je wellicht veel mensen – en de manier waarop zij te werk gaan – zonder voorafgaande waarschuwing zien veranderen. Ja, veranderingen gaan snel in deze energie en deze omgeving, en het is de bedoeling dat deze intense energieën al de veranderingen zullen brengen die de mensen nodig hebben. Tot dusver doen deze energieën dat heel goed.

Wij zijn trots op de resultaten die we zien en we kijken uit naar wat er nog méér gaat komen. Aangezien u veranderingen brengt zien onze geliefde Lichtwerkers hun leven ook veranderen, en zijn zij getuige van de grote veranderingen in de geschiedenis van de mensen. Door een Lichtwerker te zijn, iemand die verandering brengt, degene die de veranderingen doorvoert, ben ik zo trots op ieder van u. Goed gedaan, lieverds.

U bent het die de veranderingen brengt in de maatschappij en op de Planeet. U bent het die de mensheid op uw rug draagt in deze veranderende tijd en die tezamen doorheen deze veranderingen gaat, met God en de mensheid. U bent het die dit heeft mogelijk gemaakt, gedurende de eonen van de tijd, om eindelijk de veranderingen waar we allemaal voor gewerkt hebben, te brengen aan deze Planeet – één voor één. U bent het echt, lieverd. Tezamen overwinnen we.

* * *

Ik hou van je, lieverd. Ik ben Moeder Maria. In de komende dagen zult u nog méér grote veranderingen gaan zien. Wees niet verbaasd als u het onverwachte ziet. In deze energie draait het allemaal om de grote, onverwachte oproer en veranderingen en onthullingen. Wees dus waakzaam maar wees ook gerust bij het idee dat er veranderingen gaan komen. Dat is juist ook de bedoeling. Wen aan het idee om niet verbaasd te zijn bij gelijk welke verandering. Zo zult u uw zenuwstelsel afdoende beschermen en bent u diep verankerd in de vrede – waardoor u rustig zult kunnen blijven, wat er verder ook gebeurt.

* * *

Ik hou van je, lieverd. Ik bid dat ieder van u gewend is aan de veranderingen die er de laatste tijd zijn geweest en dat u verdergaat met uw normale leven, alsof er niets is gebeurd. Ik bid dat u diep vanbinnen zult weten dat – hoezeer u ook wilt dat alles hetzelfde blijft – de veranderingen er toch zullen komen. Pas uzelf dus aan en laat het maar gebeuren, aanvaard met uw armen wijdopen, dat het leven nu eenmaal veranderen moet. U hoeft zich niet te verzetten.

Ik bid dat God en de Hemelse Schare onze lieve Lichwerkers zullen blijven voorbereiden, zodat wanneer er nog méér oproer ontstaat, u klaar zult zijn om het af te handelen als iets heel normaal. Ik bid dat ieder van u mooie feestdagen tegemoet gaat.

Weet dat wat er ook gebeurt in die dagen, het zal zijn voor het Hoogste Goed van iedereen. En dat het noodzakelijk is.

Ik ben Moeder Maria. Ik hou van u.
Zo is het.

Origineel bericht: klik HIER

Voor meer Goddelijke decreten of om mijn werk te steunen gaat u aub naar http//:kundaliniliving.net/support-my-work.html.

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.