LL: Oproep van Aartsengel Michael – 20 juni 2016

Een oproep van Aartsengel Michael aan alle Lichtwezens!
via Lyra Light

2016 06 07: Lyra Light2 - Oproep AE Michael - 20 juni 20167 juni 2016

Wij roepen alle Lichtwezens op de Aarde op, om hun energieën in één akkoord en met één intentie te laten samenkomen op 20 juni 2016 om 11:11 am UTC (13:11 u in NL en B), om fysiek de Nieuwe Aarde te manifesteren!

Het is tijd om onze plaatsen in te nemen en te beseffen dat geen enkel wezen u op geen enkele wijze kan overheersen, tenzij u dat toestaat. Wij zeggen: treed naar voren in Vrede en Liefde, maar zeg ‘neen’ tegen gelijk welke vorm van manipulatie.

De intelligente Wezens van Licht en Liefde die nu met miljoenen allemaal hier zijn, zullen niet langer het stelen en manipuleren van de menselijke energie toestaan.

Op deze dag zullen zij die niet langer wensen deel te nemen aan dit oude paradigma van honger, oorlog en armoede en menselijk lijden zich daar volledig uit verwijderen, door deze ruimte te transcenderen tot het Paradijs dat het altijd bedoeld was te zijn.

Wie niet de wens heeft om iets beters te ervaren, of wie zich niet bewust is van het feit dat de wereld die zij kennen rond hen werd opgebouwd met als enige doel het onttrekken van menselijke energie, zal vervagen naar een wereld waar de kinderen van het Licht niet zijn!

Het oude paradigma – deze wereld – zal binnenkort niet meer bestaan, en de enige optie is om dit op de één of andere manier te ontstijgen, in Liefde en Intelligentie. De enige manier waarop dit mogelijk is voor iemand die niet bewust is of die dit niet wil of kan doen, is om zijn lichaam te verlaten en opnieuw te beginnen, op een andere en gemakkelijker manier. Gaia en het Universum zullen zorg dragen voor dit deel van het Project en uiteindelijk zal iedereen er geraken!

De eerste en tweede golf Wezens zullen dit doen terwijl ze in hun lichaam zijn en zij zullen diegenen bijstaan die hun lichaam verlaten om het Licht te bereiken!

Aartsengelen en Engelen overdekken nu deze Aarde van de ene uithoek tot de andere … ze kijken en wachten.

Alles en iedereen in dit Universum heeft zijn blik gericht op Planeet Aarde, om te zien hoe het allemaal verloopt.

Zal de duisternis blijvend de mensheid in slavernij houden of is de Vrijheid voor iedereen nu vlakbij? Wij kennen het antwoord!

Nu is het tijd om te beslissen wat belangrijk is en om naar voren te treden en een begin te maken met iets wat pro-actief en positief is, om de levensomstandigheden beter te maken voor diegenen op Aarde die lijden.

Wij hebben het lijden op Aarde gezien en dit zal niet langer worden toegestaan, nu de verblindende Krachten van het Licht afdalen met grote vermogens, om een systeem in te voeren dat bevorderlijk is voor het Leven op de Nieuwe Aarde, waar alle bewoners te eten hebben, waar alle oorlogen, alle misdaad, alle ziekte, alle kleine regeltjes van commerciële contracten die werden gehanteerd om mensen te kopen en verkopen als eigendommen, waar de giftige vervuiling van de Aarde en het bewuste leven, het toestemming moeten vragen om uw eigen aard te mogen volgen, het achterhouden van informatie en technologie, en elke misdadige vorm van overheersing en manipulatie van de menselijke energie niet langer bestaan! Elke schade – in welke vorm ook – zal nu ophouden! Dit is het Verlangen van alle Lichtwezens die nu hier zijn, en die er van de Hemel tot op de grond klaar voor zijn!

Het zal ophouden, omdat van nu af aan wij het niet meer zullen toestaan! We zullen ‘neen’ zeggen tegen elke verdere schade aan de Aarde en haar bewoners – en ons ‘neen’ zal stand houden!

Het Universum en Gaia onderschrijven alles wat wij zeggen en doen, en zij voorzien ons van de nodige steun zodat de mensheid deze quantumsprong kan maken, van een primitieve soort tot een intergalactische, meer intelligente levensvorm.

Grote Liefde en Vrede aan de hele mensheid, uw strijd was onnodig lang en zwaar en wij zijn nu met miljoenen hier om u te helpen in deze grootse tijden!

De Engelen hebben onze woorden gesproken en ZO ZAL HET GESCHIEDEN!
Gods Zegen, Grootse Wezens!

~ Aartsengel Michael

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

22 comments

 1. dank je wel het avontuur der veranderingen in liefde en licht is begonnen wat een geweldig bericht , eindelijk is het zover . ananasha voor deze geweldige boodschap uit de hemel dank u aartsengel michael

  • We houden de vinger aan de pols en trachten alle berichten zo snel mogelijk op de website te krijgen. De info volgt nu zo snel achter elkaar, we zitten schijnbaar echt in een stroomversnelling!
   Liefs,
   Veerle

  • Hoe méér mensen dit bericht tijdig lezen en de mogelijkheid hebben om eraan mee te werken, des te krachtiger zal het resultaat zijn!
   Liefs,
   Veerle

  • Thérèse, misschien kun je tijdens het scheppen ervan aan AE Michael vragen of hij zijn energie eraan wil verbinden?
   Dan krijgt je schoonzus wel een héél bijzonder en waardevol kunstwerk!
   Liefs,
   Veerle

  • hallo Pieter, normaal gebruik ik veel méér woorden (kan ook niet anders als vertaler)… maar hier ben ik het echt helemaal mee eens: kort en krachtig ;-)!
   Liefs,
   Veerle

  • Hoi Tanja, ik geef je hieronder een verkorte versie van het bericht. Ik denk dat het dan voor jou (en andere lezers) makkelijker is om mee te werken.
   Daarbij ga ik er wel vanuit dat iedereen die dit leest OOK het volledige bericht leest, niet alleen omwille van de uitgebreide informatie maar vooral ook voor de energie die AE Michael aan het bericht heeft verbonden.
   Ik hoop dat je met onderstaande info wel kunt werken!
   Liefs,
   Veerle

   Wat we gaan doen vertelt AE Michael aan het begin van het bericht (waar nodig heb ik de belangrijkste tekst in een andere lettertype gezet):
   Wij roepen alle Lichtwezens op de Aarde op, om hun energieën in één akkoord en met één intentie te laten samenkomen op 20 juni 2016 om 11:11 am UTC (13:11 u in NL en B), om fysiek de Nieuwe Aarde te manifesteren!

   Verderop geeft hij aan hoe we dat kunnen doen, dus welke beelden of visies we kunnen gebruiken, mochten we er zelf geen kunnen bedenken – want dat mag ook!
   Wij kunnen bijvoorbeeld onze aandacht richten op één of meerdere (hou het wel eenvoudig, één krachtig beeld is beter dan 5 afgezwakte):
   … het lijden op Aarde zal niet langer worden toegestaan … de verblindende Krachten van het Licht dalen af met grote vermogens, om een systeem in te voeren dat bevorderlijk is voor het Leven op de Nieuwe Aarde … alle bewoners hebben onderdak en voedsel … alle oorlogen, alle misdaad, alle ziekte bestaan niet meer … alle oneerlijke contracten waarin mensen worden beschouwd als eigendommen zijn niet meer geldig … de giftige vervuiling van de Aarde wordt opgeruimd en terug gedraaid … de mensen gaan bewust leven, ze mogen hun hart volgen … achtergehouden informatie en technologieën worden vrijgegeven … elke misdadige vorm van onderdrukking of overheersing, elke manipulatie van de menselijke energie houdt op te bestaan … elke schade – in welke vorm ook – zal ophouden …

   En tot slot de afsluiting van deze visualisatie (de bekrachtiging, kun je het ook noemen):
   dit is het Verlangen van alle Lichtwezens die nu hier zijn, en die er van de Hemel tot op de grond klaar voor zijn! Het zal ophouden, omdat van nu af aan wij het niet meer zullen toestaan! We zullen ‘neen’ zeggen tegen elke verdere schade aan de Aarde en haar bewoners – en ons ‘neen’ zal stand houden!

   Als je dat wilt en het voelt goed voor jou, dan kun je dit ook luidop uitspreken.
   Er is geen tijdsduur verbonden aan dit werk, dus voel voor jezelf hoelang je de verbinding met de andere Lichtwerkers wilt en kunt behouden.
   Tot de 20ste, dan doen we dit allemaal samen!

 2. Het valt mij op dat er diverse keren de woorden “niet” en “geen” worden gebruikt.

  Waarom kan je beter ergens VOOR zijn en niet ergens TEGEN, wat je zo vaak leest!

  We zijn nergens ‘tegen’, we zijn ‘voor’!
  Voor de vrede. Tegen bevat een oordeel, een antireactie. Daarmee geef je energie aan dat waar je tegen bent en volgens de wetten van het Universum geldt: wat je voedt groeit. Daarom zijn we vóór!
  Je moet NIET ergens TEGEN zijn. Moeder Teresa was niet TEGEN oorlog maar VOOR vrede.
  ALTIJD ergens VOOR zijn!
  Richt je op wat je WEL wil, niet op wat je niet wil!

  Dit geldt ook voor de woorden, niet, geen, nooit

  Deze zin: De intelligente Wezens van Licht en Liefde die nu met miljoenen allemaal hier zijn, zullen niet langer het stelen en manipuleren van de menselijke energie toestaan.
  Aanpassen in b.v. De intelligente Wezens van Licht en Liefde die nu met miljoenen allemaal hier zijn, zullen er voor zorgen dat het stelen en manipuleren van de menselijke energie zal stoppen.

  • Hoi Diana,
   een positieve benadering heeft inderdaad meestal de voorkeur. Ik ben echter vertaler en dat houdt in dat ik niet eigenhandig teksten aanpas die vanuit de Lichtrijken zijn doorgegeven aan onze channelers. Wanneer AE Michael zegt ‘… will not’ (zullen niet) dan zegt hij dus niet ‘ … will make sure’ (zullen ervoor zorgen). De twee zinnen zoals jij ze in je voorbeeld brengt, dragen dan ook een hele andere energie. Zij/wij gaan er niet ‘voor zorgen dat … zal stoppen’. Zij/wij ‘staan … niet langer toe’. De oorspronkelijke zin houdt in dat niet de Lichtwerkers ‘iets gaan doen’, maar dat ‘de Cabal ergens mee gaat stoppen’. Zie je het verschil in benadering? Soms is een negatieve benoeming noodzakelijk om in 3D iets te kunnen overbrengen – ook negatieve energie kan heel krachtig zijn en is niet per definitie ‘negatief’. De woorden van AE Michael in dit bericht zijn gericht aan de Cabal. Hij spreekt als het ware ‘hun taal’ om ervoor te zorgen dat ze hem goed begrijpen. Tot slot nog dit: de begrippen ‘negatief’ en ‘positief’ zijn óók enkel maar 3D, hetgeen betekent dat wij kunnen bepalen welke energie wij eraan meegeven … zo kunnen wij net als AE Michael een positieve energie meegeven aan een woord dat als ‘negatief’ wordt beschouwd.
   Liefs,
   Veerle

 3. Maar… Als je iets wil manifesteren in de energie, dan komen termen als ‘niet’ en ‘geen’ niet aan… Je hebt de positieve formulering nodig om het onderbewuste de wens te laten registreren, en zo werkt het in de kosmos ook… Ik ben het dus met Diana eens! Zoals Harald Kautz Vella aangeeft: juist de Cabal hoort in de zin “no more war” het tegenovergestelde: “more war”. Ze hebben dit opzettelijk zo geprogrammeerd… Daarom is de zin “peace” veel effectiever!

  • Hallo Hanneke, zoals ik al zei in mijn reactie bij Diana: ik vertaal wat AE Michael zegt. Hij weet wat hij doet en het is niet aan mij om dat te veranderen.
   Verder staat het je helemaal vrij om te werken met een eigen verlangen, in precies die formulering die overeenstemt met je eigen inzichten daaromtrent.
   Bedenk daarbij dat de intentie altijd nog krachtiger is dan de formulering.
   Als we dan nu ophouden met ons te richten op de formulering van AE Michael en al onze energie gaan richten op onze intentie … dan gaat dat de 20ste helemaal goed komen!
   Liefs,
   Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.