door Linda LI

10 november 2016

Moeder Maria zegt: ‘Lieverd, ik ben Moeder Maria. Ik kom vandaag om u gerust te stellen en te troosten. Ik begrijp dat de meeste mensen niet in staat zijn om te begrijpen wat er zopas in Amerika is gebeurd en u vraagt zich af hoe het nu verder moet. Ik begrijp dat gevoel van ongeloof en verloren zijn.

Lieverd, wat er gebeurd is in Amerika is juist goed. Het goede aan deze verkiezing is dat de uitkomst een afspiegeling is van waar Amerika staat ten aanzien van seksisme, racisme, mannelijke dominantie en andere kwesties zoals ongelijkheid, de manipulatie van de media, corruptie in de regering en zo meer.

En dat allemaal heeft zich in het openbaar afgespeeld. De Amerikanen krijgen te zien hoe smerig één en ander is geworden … ze gaan het beseffen … en dat dient het doel van de Ascentie. Daarbij speelt Donald Trump slechts de rol waarvoor hij is aangenomen. Het is niet zijn ego, maar zijn voorbestemming om de mensheid te dienen, welke hem zo ver heeft gebracht dat hij de verkiezingen won. Hij zal zijn Goddelijke Plicht vervullen.

Ik begrijp dat het daar van buitenaf niet naar uitziet. Maar kijk verder dan het oordeel, dan ziet u wat hij gedaan heeft voor de mensheid. Hij moest het grootste deel van de 3D-rotzooi opgraven, zodat de mensheid het kon zien en loslaten – en dat is het Ascentieproces. U herbeleeft het verleden en laat het los, zodat er healing kan plaatsvinden.

Dat heeft hij dus gedaan: hij heeft alles opgegraven wat niet langer overeenkomt met de nieuwe energie en heeft het uitgebracht zodat het publiek het kon ervaren – waarna we gezamenlijk het verleden kunnen healen. Hij heeft de mensheid dus feitelijk een grote dienst bewezen. Alleen al om die reden zouden we dank moeten zeggen aan zijn ziel – het is trouwens een hele goeie ziel – en verdergaan.

U vraagt misschien wat we nu gaan doen. Wel, lieverd, ik zou zeggen dat God een Plan heeft. Alles zal verlopen volgens Goddelijk Plan. Blijf dus niet te lang stilstaan bij de verkiezingsuitslag. Ga verder met je leven. Blijf rustig in vrede en laat het collectief zijn frustraties en emoties uitkuren, zodat we daarna gezamenlijk verder kunnen gaan naar de volgende fase: het herstelproces. We zijn er bijna, steeds dichter naderen we de volgende stap. Blijf dus positief en heb vertrouwen. Het Goddelijk Plan faalt nooit.

Ik hou van je, lieverd. God heeft net afgekondigd dat al onze geliefde Lichtwerkers een geweldig werk hebben geleverd met het proces van loslaten, en nu is het tijd om over te gaan naar de volgende stap: het herstel van Gaia en de mensheid. God weet dat onze geliefde Lichtwerkers toe zijn aan rust, maar God wil ook dat al onze dierbare Lichtwerkers beseffen dat rust noodzakelijk is, maar blijf niet hangen in het verleden.

Ik hou van je, lieverd. Ik hoop dat ieder van u een fijne pauze heeft – een méér dan verdiende pauze. Ik hoop dat u zult verdergaan met het uitsturen van Liefde en Licht naar uw broeders en zusters, om hen aan te moedigen om actief de mensheid en Gaia te healen.

Ik hoop dat de mensheid beseft dat dit slechts tijdelijk is, het is enkel een proces. De dingen zullen gaan veranderen. Blijf dus positief en ga verder.

Ik hoop dat u gevolg zult geven aan de oproep van God tot Vrede en Liefde, en aan mijn oproep voor Liefde en Actie.

Blijf positief en liefdevol. Weet dat alles echt goed is. Ik ben Moeder Maria, ik hou van je.

Zo zij het.

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen