ML: Liefde in Eenheid

ML 2016 02 09 foto 2

Liefde in Eenheid

Er is geen enkele plek meer waar de Duistere Cabal Kopstukken zich kunnen verbergen. Zo velen beginnen de misleidingen te zien, welke op deze wereld zijn geplaatst. Steeds méér mensen gaan de Waarheid zien voor wat zij is en beginnen steeds méér zichzelf en de Waarheid over wie zij zijn te begrijpen.

Hun Greep op de planeet is voorbij, het is nog slechts een kwestie van tijd voordat onze Regeringen u zullen moeten vertellen over al hun Geheimen – dan zullen zij de Waarheid moeten onthullen aan de mensheid. Zoveel veranderingen vinden er nu plaats op de wereld, nu landen zich bewust worden van de gifstoffen in onze wateren, in de lucht die wij inademen en in het voedsel dat wij eten.

Vele mensen veranderen om gezonder en milieuvriendelijker te worden en om te leven in evenwicht met al het Leven op deze Planeet.

Het zal het meest magische jaar ooit worden, Geliefden, zoveel zegeningen die ons zullen helpen om onszelf te begrijpen op een veel dieper niveau. Geen Sluiers van Misleiding meer, enkel nog de Liefde in Eenheid.

– Mary Long/fb – 9 februari 2016

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.