JW: Vertrouw op het proces

Vertrouw op het proces

Ik weet zeker dat sommigen onder u in paniek zijn en zich afvragen wat er van ons moet worden. Sommigen weten al in het diepste van hun hart dat alles in volmaakte Goddelijke Orde is. Als u nog steeds vastzit in een cyclus van angst en afgescheiden zijn, dan speelt u de duisteren rechtstreeks in de hand.

Wees liefdevol in alles wat u doet. Help anderen, daar waar zij hulp verlangen. Het geven van ongevraagd advies aan hen die er niet klaar voor zijn om het te horen, wordt afgeraden.

Als u vasthoudt aan de oude manier van denken/werken/dingen doen, dat houdt u vast aan een giftige slang, wiens kop eraf moet … Geef uw energie enkel aan het positieve, wees voorzichtig dat u geen energieën oppikt van de massa die gedreven wordt door angst.

Breng wat tijd door in stille meditatie, en merk zelf hoe alles wat u nodig heeft reeds binnen in u aanwezig is. Vertrouw op het proces, zoek rust en kalmte, blijf geaard en weet in het diepste van uw hart dat alles gewoonweg volmaakt is …

Jayme Woodman – via fb 2017 01 23

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.