afb: artisticgenius.com

Donald Trump maakt deel uit van het Goddelijk Plan voor de Nieuwe Aarde. Hij is hier omdat de Hemelse Schare hem hierheen heeft gestuurd, om de verandering door te voeren. Hij werd gekozen omdat hij geen energetische banden heeft met de duistere Cabal op de Planeet.

Als Lichtwerkers moet u nu blijven bidden en Donald – maar ook de overige mensen in de regering van Amerika – blijven steunen. Dit gaat niet om winnaars of verliezers, het gaat om Eénheid. Wij vragen ieder van u om de Violette Vlam te blijven uitsturen naar de regering van de VS. Het Goddelijk Vrouwelijke zal zich nu gaan vertonen op wijzen die u zich niet kunt voorstellen. Houd uw Licht helder brandend, Geliefden. Dit is een glorierijke tijd voor Planeet Aarde. U bent getuige van een prachtig Nieuw Tijdperk van Liefde en Licht, waar u het Goddelijk Menselijke zult belichamen.

Wij houden van u,

St Germain via Jayme Woodman

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen