In al de geschriften uit de oudheid werd hij slechts één keer vernoemd.

Toen de zonden en het verdriet van de mensheid te groot waren geworden, werden alle Eenhoorns van de Aarde weggehaald omdat hun zuiverheid niet bestand was tegen het afglijden in chaos.

Eén slechts bleef er achter.

Hij geloofde dat als hij bleef hij de mensheid kon helpen, door hun pijn in zich op te nemen. Zijn zuiver witte kleur werd langzaamaan zwart, naarmate hij het leed van de mensheid in zich opnam. Zelfs een troostende Engel kon hem er niet toe brengen, om weg te gaan.

De Eenhoorn heeft eeuwenlang strijd geleverd tegen de duistere machten.

Hij heeft ontelbare wonden en zijn prachtige hoorn is gebroken, maar hij vecht dóór.

De donkere Eenhoorn houdt vol.

Julia Crouch FB 16 sept 2016
afbeelding: Michael Parkes

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen