Lieve lezer,
dit bericht geeft ons een geleide meditatie van de Federatie van Licht. Natuurlijk is de tekst van deze meditatie al heel mooi en verheffend, maar toch is de ervaring ervan nog véél intenser, als u ook luistert naar de woorden. Ook al zijn ze in het Engels, de energie die ze in zich dragen geven écht een meerwaarde aan de tekst.

Misschien kunt u er een paar keer naar luisteren terwijl u de vertaling leest. Dan weet u ongeveer wat er gezegd wordt en kunt u daarna met gesloten ogen luisteren en de meditatie echt ‘volgen’ … probeert u het in elk geval, het is zéér de moeite waard! – V

BLOSSOM GOODCHILD
31 januari 2016

BG: Hallo jullie Daarboven! De mensen kijken er alweer naar uit dat u verder gaat met het verlenen van bijstand bij het ‘mind reizen’, ’tijdreizen’ waarover we spraken. Is dat goed voor jullie?
FVL: Lieve Blossom, dit is misschien een verrassing voor jou … maar het is altijd nuttig om het ‘zelf’ te kunnen verheffen uit het lichaam.

BG: Dat verrast me helemaal niet! Ik heb het de voorbije week een paar keer geprobeerd … maar ik denk dat jullie dat wel weten … en toch kan ik niet zeggen dat ik er in gelijk welk opzicht echt goed in ben.
FVL: En is het niet zo, dat jij voorstelde dat het zou kunnen helpen als wij een geleide meditatie zouden geven om u doorheen het proces te begeleiden?

BG: Wel, ik weet niet zeker of het mijn voorstel was of dat jullie mij dat hebben ingegeven?
FVL: Laat ons zeggen dat wij momenteel heel goed samenwerken. Inderdaad, wij zouden een dergelijke meditatie heel waardevol vinden als bijdrage aan het … ‘verheffen van/uit’ … het fysieke lichaam en wij zijn ons ervan bewust dat u zelfs al de nodige technieken heeft klaarstaan.

BG: Dat heb ik inderdaad … en ik dacht dat ik er later misschien nog wat toepasselijke muziek aan zou kunnen toevoegen?
FVL: Dat zou ook heel fijn zijn.

BG: Laten we dan maar beginnen … IK VOEL ME behoorlijk opgewonden.

Engelstalige meditiatie:
https://youtu.be/y_c_So3v6ao

Transcriptie

Wij willen u vragen om het uzelf gemakkelijk te maken, hetzij door op bed te gaan liggen of in een gemakkelijke stoel te gaan zitten. Doe zachtjes uw ogen dicht, en luister enkel maar naar het geluid van uw ademhaling: in en uit, in en uit, in en uit.

Het is bijna alsof u het geluid van een klok hoort, die de seconden wegtikt … terwijl u blijft ademen, in en uit, in en uit en in en uit, zodat u terwijl u dit blijft doen, u zich alleen nog maar bewust bent van het geluid van uw ademhaling en het tikken van een klok.

Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak
Voel het ritme, dat afgestemd is op uw hart.

Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik … tak … tik … tak
Zodat, terwijl u nog dieper ademhaalt, u voelt hoe uw energie heel vreedzaam vertraagt, tik … tak … tik … tak …

Uw ademhaling wordt heel langzaam en diep

Tik … tak … tik … tak … tik … tak … tik … tak … tik … tak …

U kunt het gewicht van uw fysiek lichaam voelen, alsof het gevuld is met zand. Het verankert u op uw bed of uw stoel, zodat uw fysiek lichaam nu heel, heel zwaar voelt.

Tik … tak … tik … tak … Adem

Nu u die zwaarte voelt, vragen wij u om uw aandacht te richten op de ruimte in uw hoofd

Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak
Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak
Voel de lichtheid, binnen in uw hoofd
Tik tak tik tak
als een speels Lichtwezen
Tik tak tik tak

Het stuitert rond in uw hoofd

Tik tak tik tak

Het voelt alsof het wil ontsnappen uit die ruimte
Tik tak tik tak tik tak
het is zo vol energie, vol vreugde, vol Licht
Tik tak tik tak tik tak
Het lijkt wel alsof deze kleine Lichtbal rondstuitert binnen in uw hoofd.

Tap Pop pop pop pop pop pop pop
Het voelt alsof hij begint te duwen, te duwen doorheen het midden van uw voorhoofd

Stuiter Plok plok plok plok plok plok

Dit kleine Licht plok plok plok plok plok

Dit kleine Licht plok plok plok plok plok

Doorduwend, doorduwend, doorduwend, Doorduwend, doorduwend, doorduwend, Doorduwend, doorduwend, doorduwend,

En DOOR …

… naar buiten en naar boven. Het hangt vlak boven u: dit is het Licht dat u bent.
Maar u kunt nog de hele dunne draad zien, hij lijkt op spinrag, hij komt vanuit dit Licht en gaat dan door dat punt in uw voorhoofd bij u naar binnen, zodat het heel subtiel verbonden is met uw fysiek lichaam.

Begin te ademen zoals dit Licht, dat buiten uw fysiek lichaam is.
Adem …… adem …… adem …..
U voelt zich zo licht als een veertje. Maar met de energie om uw lichaam kracht te geven, om u overal heen te brengen waar u maar wilt.

Denk eens even aan een plaats – of een ziel – die u zou willen bezoeken.

Adem

Richt u intens op die plek of die persoon, stel het u voor alsof u op die plek bent of naast die persoon staat.
Voel de electrische stroom die door u heen gaat, uw licht straalt veel helderder, nu het zich vult met nog méér energie, nog méér uitbundigheid, nog méér enthousiasme.

Begin de energie – de aantrekkingskracht van de trilling – te voelen van de plek waar u heen wilt of de persoon waar u bij wilt zijn.
Richt uw gehele wezen daarop, nog intenser, intenser en intenser … u voelt de trilling van waar u wilt zijn.
Intenser en intenser – tik tak tik tak tik tak tik tak

En heel, heel langzaam voelt u het Licht dat u bent … alsof het wordt uitgestrekt, opgerekt, steeds verder en verder, het strekt uit, het rekt op, het verdwijnt zachtjes in het lichte vacuüm, het neemt uw Licht mee naar de plek waar u wilt zijn.

U komt op een punt waarop u uitgestrekt bent vanuit die plek, naar de ankerplaats vlak boven uzelf, en nu moet u beseffen dat de draad boven u blijft, dat hij verbonden is met u en dat uw volledige Licht nu op een andere plek is, maar dat de draad zich heeft afgerold, u heeft hem meegenomen, zodat hij nog steeds verbonden is met u,

wij laten u hier even van genieten

Adem, adem, Adem, adem

… … … … … …

Wij stellen nu voor dat het tijd is om uw energie terug te brengen naar uw fysiek lichaam. Het proces wordt nu omgekeerd, u ziet opnieuw uw spiritlicht, opgerekt vanuit de plek waar u bent, vlak boven uw fysiek lichaam. U kunt ervoor kiezen om het te visualiseren, alsof de draad u weer zachtjes terugtrekt …
Blijf daar even, vlak boven uw lichaam, in het glorieuze Licht van UW Zelf. U kunt dit – uw eigen – Licht zien in verschillende kleuren, nu de energie van uw Zelf zo levendig is geworden, zo vrij, zo U … in uw waarheid.

En heel zachtjes voelt u nu het trekken van de draad, terwijl hij u zachtjesaan terugbrengt, doorheen de ruimte in uw voorhoofd en naar binnen, terug naar binnen in uw hoofd – maar wéét dat dit een plek van rust en stilte is, waar u drijft op draaiende kleuren, waar u uw kalmte en uw gemoedsrust voelt.

Breng dat gevoel, dat ‘U’, naar uw hartruimte,

Adem, adem,
word u bewust van het kloppen van uw hart
Tik tak tik tak tik tak

En adem een paar keer … [adem] … [adem]
Naarmate u zich steeds meer voelt ontwaken in uw fysiek lichaam, voelt u zich meer en meer levend, er komt een glimlach op uw gezicht wanneer u zich uw ervaring herinnert en u de Liefde voelt die in u is, de Liefde die u bent, altijd Liefde, Liefde, Liefde …
En zo is het.

In Liefde en Dankbaarheid nemen wij afscheid.

Heel goed gedaan jongens!!! Dank u. Ik hoop dat jullie mij heel ‘snel’ zullen leiden naar de betoverende muziek die hierbij past.
In Liefde en Dank.

* Voor diegenen die mijn nieuwsbrief niet ontvangen …
Uiteraard moest ik na deze channeling en het toevoegen van de muziek, dit ook zelf beluisteren om alles na te kijken. Ik vond het behoorlijk diepgaand! Hoewel ik moet toegeven dat het gedeelte waarbij je Spirit in je hoofd is en zich voorbereidt om ‘door het derde oog te gaan’ … zullen we zeggen … nogal raar vond! Een beetje zoals het moment waarop wij uit het geboortekanaal komen!
Toch waren ‘Zij’ het die dit doorgaven … en zelfs terwijl het doorkwam moest ik er gewoon op VERTROUWEN en meegaan op het stromen van de ’tik tak’ enzovoort, zodat de verbinding niet zou verbroken worden!
Ik hoop ECHT dat u ervan zult genieten en mag ik zo dapper zijn om het te zeggen … dat u héél ver zult reizen!

Breng alstublieft nog eens een bezoekje aan de Aanroeping ‘Wij veranderen het Spel’, wanneer u zich daartoe geroepen voelt … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Met de volgende link heeft u toegang tot al mijn YouTube-opnames:
http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: http://Blossom Goodchild

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen