Geleide Meditatie Harmonische Ascentie

Harmonische Ascentie-Project – 1 t/m 15 april 2014

Magic Lotus flower
(Op 2 april om 17 uur was er nog geen aangewezen meditatie uitgegeven voor de 2de dag. Wel een verwijzing naar deze geluidsopname. Mocht er toch nog een aangewezen meditatie volgen, dan zal ik ook deze zo snel mogelijk vertalen en uitgeven.)

Sananda’s Geleide Ascentie Meditatie
ontvangen via Kathryn E May

(uitgeschreven en vertaald aan de hand van een geluidsopname op www.whoneedslight.net, latere transcriptie: http://www.whoneedslight.org/ha-sananda-meditation)

Nu ademt iedereen heel diep in … diep … heel diep …
Adem naar de diepste plek in uw hart … verder dan u ooit geweest bent;
Adem naar de geheime kamer in uw hart …
waar zich de verbinding met uw ziel bevindt – en daar verbindt u zich met Alles Dat Is.
Voel de diepte van die verbinding.

Als u die eenmaal gesmeed heeft … in uw hart … kan die nooit meer verbroken worden.
En als u eenmaal die verbinding gesmeed heeft, weet u dat u nooit alleen kan zijn … en u kunt nooit sterven. U gaat steeds verder … en zo schept ieder van ons, wij allemaal samen … Alles Dat Is.

Adem nu heel diep, voel die plek in uw hart … waar er geen begrenzing is … er is geen belemmering, er is geen scheiding.
Wanneer u naar die plek gaat … voelt u de Elektromagnetische Energie van al die wezens om u heen … van al de wezens die ooit geleefd hebben … van al het bewustzijn in het Universum vandaag, op dit moment.

Al het bewustzijn … verleden, toekomstig, huidig … en door dit alles, de grote, liefdevolle energie van Opperste Schepper.
In die staat … BENT u God, BENT u Liefde, BENT u Licht.

Voel de diepte van die verbinding. Adem heel diep.
Stuur de Liefde die u voelt in uw hart naar beneden, in de Aarde … verbind u diep … recht in het centrum van uw geliefde Moeder Aarde.
Dat is uw anker. Het zal u stevig houden en altijd steunen.

En nu reikt u naar boven, doorheen uw kruinchakra, doorheen de Zuil van Licht, helemaal doorheen al de lagen van al de dimensies, naar onze grote Schepper.
Er is geen belemmering, geen verbroken verbinding, u bent altijd verbonden, u kunt hem altijd ervaren, u kunt hem altijd voelen … onze Schepper. Om zuivere Liefde op te nemen … die zo voedend is, zo troostend, zo vredig.

In deze staat, Geliefden, kunt u eender wat scheppen;
En gebruik nu dat vermogen, om de passie van uw hart te voelen, de wil die u ervaart in uw zonnevlecht, een nieuw, onbenoemd gevoel … Ik kan, Ik ben … en combineer dat nu met de gedachten, de beelden, de dromen die u het liefste wenst.

Lichtwerkers zeggen altijd ‘ik wens wereldvrede’ … dat was niet mogelijk in de voorbije levens, nu kan het wel, omdat alles veranderd is. Wij konden geen wereldvrede scheppen vanuit deze diepste plek, we konden haar voorheen nooit tot stand brengen … maar nu wel.

Zie daarom voor u … daar in die diepste plek van uw hart … zie het voor u … de gehele planeet … in Vrede … waar elke broeder elke andere broeder omarmt, waar elke zuster glimlacht naar elke broeder en zuster en kind, waar de energie van Opperste Schepper elke ontmoeting, elke gedachte, elke handeling doordringt en verrijkt.

Zie het … zie de vrede en de kameraadschap en zie elke tafel overladen met … het meest verfijnde voedsel en groenten, bloemen … het elixir van het Leven, voor iedereen.
Zie het voor u. Geen mens op de planeet zal nog honger lijden. Elk wezen zal de bescherming voelen, die het nodig heeft. Of het een woud is of een eekhoorn, een mooi huis voor een gezin, een veld met prachtig gras voor een paard of een koe. Een blauwe lucht voor een vogel … allen zullen zich gekoesterd en beschermd voelen.

Dit beeld, Geliefden, moet u elke dag scheppen. En als u dat doet, dan zal de trilling van Planeet Aarde verhogen. Hoe meer mensen dit doen, des te meer zal zij verhogen … totdat wij een crescendo van Vreugde scheppen, die de ronde zal maken over de wereld, zonder tegenstand, zonder einde.

Houd dat in gedachten … houd het altijd daar … dan zal het zo zijn.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.