door Adama, Hogepriester van de Stad Telos, in Binnen-Aarde

3 mei 2016

‘U, aan de oppervlakte, bevindt zich BOVEN ons en ONDER het Galactische Commando. U ontvangt Licht van boven en van beneden. U bevindt zich tussen twee machtige Lichtkrachten. Wij, hier in Telos, waken heel zorgvuldig over uw oppervlaktebevolking, wij houden al uw bewegingen in de gaten en brengen verslag uit aan onze raden. Wij weten alles wat er gaande is op het Aarde-oppervlak. Wij omarmen het Licht dat elke dag weer opkomt en wij zegenen de duisternis wanneer die neerdaalt op onze huizen. Wij zegenen al de werking van het leven. Wij zegenen deze prachtige Planeet en al haar levensvormen.

Wij zijn dankbaar dat wij deel mogen zijn van dit grootse experiment. Wij zijn dankbaar dat wij deel mogen zijn van het grote oefenterrein van de Aarde, waar iedereen wordt geschoold in het evolutieproces van het Leven. Heel binnenkort verwachten wij dat u de reis zult gaan maken om ons hier in Telos te bezoeken, en wij verwachten dat wij ook aan de oppervlakte zullen verschijnen. Wij wachten tot het zover is. Wij bidden voor de dag dat wij weer herenigd kunnen worden met onze broeders en zusters.

Weet dat wij in Telos het Licht zien in al zijn verscheidenheid, en wij gebruiken de energie van het Licht om te reizen in onze astrale lichamen. Wij gebruiken Licht in al zijn vormen om te scheppen en onze ondergrondse beschaving te ontwikkelen. Want hoewel het voor u donker kan lijken, is de ondergrond eigenlijk behoorlijk verlicht! Zelfs de verbindingstunnels glanzen zachtjes, door onze technologie van kristallicht.

Wanneer wij ondergronds zijn, zijn we ons bewust van alles wat er gebeurt in het Universum. Wij zijn verbonden met alle Sterrenstelsels in onze Melkweg, via onze computerverbindingen die lijken op uw eigen wereld wijde web (www). Wij hebben een wereldwijd Sterrennetwerk, dat al de Sterrenstelsels in onze Melkweg met elkaar verbindt. Wij weten in welke Sterrenstelsels al onze broeders en zusters zich bevinden, en wij kennen de huidige staat van hun evolutie door via onze computers contact met hen te leggen. Wij kennen al onze voorbije levens via onze computers, die alle belangrijke informatie opslaan van al die levens. Onze computers zijn verbonden met de Akasha-archieven en kunnen de gegevens daarvan omzetten naar bruikbare data.

Wanneer wij eenmaal weer samenkomen met onze oppervlakte-bewoners, zullen wij ons computer-netwerk meebrengen om ook u aan te sluiten op het Universum. Dan zult ook u uw voorbije levens terug kunnen bekijken, om te leren en te begrijpen waarom er u zoveel dingen lijken te overkomen in dit leven.

Het kennen van het verleden verklaart het heden en het verlicht de toekomst.’

(Uit het boek “Telos” door Dianne Robbins)

meer info: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen