Extra Nieuwsbericht – Nieuwe Republiek

Extra Nieuwsbericht – Nieuwe Republiek – RV Intel, 9 maart 2016
7031 AM Dinarland,

Breaking News Alert – New Republic – RV Intel – 3.9.16
7:31 AM Dinarland, GCR, Generaal Dunford, Nieuwe Republiek, RV, Geheim Nieuws, USA

Paul_Ryan--113th_Congress--

Senator Paul Ryan beëdigd als de nieuwe President van de Republiek der Verenigde Staten

*per email naar Operation Disclosure*

Senator Paul Ryan uit Wisconsin is beëdigd als nieuwe President van de Republiek der Verenigde Staten, afgelopen maandag. Dit betekent dat de macht vreedzaam is overgedragen van voormalig President Obama. Vice President Biden is gelijktijdig afgetreden. Daarom was Ryan zo terughoudend over zijn benoeming als Spreker voor het Huis (3de in de lijn van opvolging voor het Presidentschap). Hij is speciaal uitgekozen door Elders van de Chinese Familie.

Generaal Joseph Dunford zal de nieuwe Vice President van Ryan worden. Beiden werken zij momenteel vanuit het Witte Huis, nadat verhuizers gedurende het weekend fysiek de regeringen verhuisd hebben. Verwacht wordt dat er een formele aankondiging door President Ryan zal komen, waarin hij de administratieve veranderingen aankondigt.

Dit zal de aanzet zijn voor een 5-daagse aflossingsperiode voor privégroepen en internet groepsomwisselingen (800-nummers) later in maart, gevolgd door een maand van openbare aflossingen.

Momenteel wordt er door grote en bestaande bankklanten 24 uur per dag omgewisseld in uitgeplaatste wisselkantoren van de banken.

Zowel de RV als de Republiek zijn nu in werking op Amerikaanse bodem … en al doende wordt er wereldgeschiedenis geschreven.

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

One comment

  1. Wat een prachtig samenspel: in de eerste plaats de RV EN DE INNEMENDE nieuwe President … felicitaties !!! De president van de Nieuwe Aarde ! van Amerika !
    Het gaat nu zo snel, maar werkelijk …

    Tweede punt de nieuwe website, bravo dat is puik werk, werkelijk het is veel overzichtelijker, echt mooi, alles wordt steeds beter en dan die gedrevenheid, dit komt vanuit het diepste diep vanuit het Hoger Hart in verbondenheid met Bron.

    Dankbaarheid en Liefde voor ieder van Jullie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.