Enorme Frequentie-verandering op komst

ENORME FREQUENTIE-VERANDERING OP KOMST;
DE COLLECTIEVE VROUWELIJKE VERSCHUIVING

13000166_1100334363373743_8071825227285376475_n

Het collectieve Vrouwelijke Hart heeft nu onvoorstelbaar veel gevoel, steun, zorg en aandacht nodig.

Het collectieve Heilige Vrouwelijke is een onmetelijke oceaan van bewustzijn, die op dit ogenblik heftige verschuivingen in frequentie doormaakt.

Het collectieve Heilige Vrouwelijke Licht is een spirituele essentie die onderdrukt, verbannen en ondergewaardeerd is geweest – en dat gedurende duizenden jaren.

Deze Lichtkracht – het Goddelijke Vrouwelijke Hart – is nu bezig aan een ingrijpend proces van het zichzelf opnieuw vestigen in het trillingsveld van de Aarde. Zij brengt ook ongelooflijk diepgaande en krachtige ‘codes’ van heilige vrouwelijke wijsheid mee, die gedurende eonen veilig bewaard werden in de kern van deze Planeet.

Vele mensen beschouwen deze verschuiving als ‘de opkomst of het opnieuw ontwaken van de Godin’. Vele zielen die een karmische verantwoordelijkheid of heilige contracten hebben om een rol te spelen in deze belangrijke wedergeboorte van bewustzijn van en toewijding aan ‘Haar’, zijn reeds gecontacteerd door Spirit – en zij krijgen hun opdrachten overeenkomstig toegewezen. Nog veel méér mensen zullen de komende tijd gecontacteerd worden.

Alle mogelijke soorten relaties zullen drastisch veranderen, zodat het Godinnen Bewustzijn opnieuw op wereldschaal kan worden gezaaid, geplant en – uiteindelijk – tot bloei kan komen.

Dit komt doordat vele Zielen weer samen moeten komen: om elkaar te helpen zich hun ware Aard te herinneren, hun aangeboren eed van toewijding die zij hebben afgelegd aan de Grote Godin, zovele eonen geleden.

Zij moeten bij elkaar ook weer de energiecodes in werking zetten en de trillingstransformaties (spiritueel ontwaken) op gang brengen. Dit gaat vanzelf wanneer zij elkaar ontmoeten in de fysieke wereld en zij blijven in de multidimensionale werelden ook invloed op elkaar hebben.

Precies daarom hebben velen van u weer contact gemaakt met mensen waarmee u enorm diep en heftig resoneert, op intuïtief en innerlijk niveau. U wilt bij die mensen zijn – soms kunt en wilt u niet anders dan bij hen zijn – omdat zij geprogrammeerd zijn om te begrijpen wat uw cellulaire aard is en wat het doel is waarnaar u hier moest evolueren.

Zij hebben ook een oprechte en blijvende toewijding om dienstbaar te zijn aan – en te helpen bij – het opnieuw inbrengen van het Heilige Vrouwelijk Bewustzijn. Dit sluit dan ook naadloos aan op uw Goddelijk Contract – opgesteld in de aanwezigheid van de meest Heilige Trilling van Liefde die er maar bestaat.

U moet gewoon bij deze mensen zijn. Er is geen andere optie om vooruitgang te boeken op uw Weg. Trachten om ditzelfde te bereiken met anderen die geen deel uitmaken van dit Plan, is als zwemmen tegen de stroom in – en het resultaat zal niet voor uw Hoogste Goed zijn.

Nu wijken wij af van ons beginpunt … wij wilden heel duidelijk maken aan iedereen die de Blauwdrukken meedragen van het Heilig Vrouwelijk Ontwaken – die zij ontvangen hebben in de Oude Tempels van vroeger tijden … met Vermogende Isis, Fenomenale Kali, Dappere en Moedige Lilith, Diepvoelende en Meedogende Maria, Wilde en Vrije Maria Magdalena … en vele anderen … ieder van U die deze CONTRACTEN heeft afgesloten om uw opdracht hier te voltooien terwijl u dit aardse leven leidt … u heeft er nu grote behoefte aan om voor uzelf te zorgen, aan uzelf te denken en te begrijpen dat U NU, OP DIT OGENBLIK, REGELRECHT NAAR EEN NIEUW PARADIGMA WORDT VERHEVEN.

Er is nu een heel nieuwe frequentie van Vrouwelijk Licht beschikbaar. Dit komt doordat zovele Lichtdragers van de Vrouwelijke Toorts zo onvermoeibaar hebben gewerkt om alle oude Vrouwelijke Chakra’s op de Planeet te openen. Dit energetisch werk heeft een diepgaand effect.

DRAGERS VAN DE VROUWELIJKE LICHTCODES, wij hebben het tegen U.

Luister naar ons. Misschien voelt u zich ineens vermoeid, uitgeput, qua trilling niet afgestemd, depressief, vervuld van lage emoties, opgebrand. Misschien heeft u het gevoel dat u niet veel langer meer kunt doorgaan in dit Aardse rijk. Deze gevoelens zijn voor u het bewijs dat er inderdaad één hoofdstuk van het bestaan wordt afgesloten.

Een nieuwe, veel hogere frequentie krijgt nu vorm.

Het zal niet zo lang meer duren voordat dit geïntegreerde Lichtparadigma, dit NIEUWE raamwerk van Licht, deze unieke bewaarplaats van Vrouwelijke Energie … volledig klaar is om betreden te worden.

Zodra die eenmaal voltooid is en u de overstap heeft gemaakt, zult u merken dat alles op zijn plek valt en dat alles vrijwel onmiddellijk ECHT HELEMAAL NIEUW wordt gemaakt … van de ene dag op de andere. U kunt in shock zijn, verrast of zelfs overdonderd over hoe de draden van uw bestaan zichzelf lijken te verweven tot een geheel NIEUWE en volledig afgestemde, opperste Goddelijke Volmaaktheid.

Dit is een tijd van grootse re-integratie en grote wederopbouw. Wij herhalen steeds weer dat de oude structuren en relaties die niet dienstbaar zijn aan de Godin, zullen worden weggehaald en afgebroken door Kali Ma.

Wees u er echter wel van bewust dat uw innerlijke emotionele-, psychische- en fysieke toestand nogal kwetsbaar en gevoelig kan lijken. Dit is een rechtstreeks resultaat van de overgang naar AL DAT NIEUWE – en aan het nieuwe niveau van Vrouwelijk Bewustzijn dat pas zijn wedergeboorte beleefde.

Zorg ontzettend goed, intens en diepgaand voor uw Zelf. U volbrengt Heilige Plichten die veel zwaarder zijn dan nagenoeg alles wat bereikt kon worden door enkel te werken vanuit 3D of aan de hand van lagere motieven of bedoelingen.

Dit werk dat u nu begeleidt, de Grote WederGeboorte die u aankondigt – zal een grotere beloning kennen dan u zich kunt voorstellen.

Vertrouw op dit tijdelijk proces van opnieuw afstemmen. Misschien voelt het alsof u omlaag – of uiteen – valt of geen energie meer over heeft. Maar u bereidt zich voor op een radicale verschuiving, die u met zijn elegantie de adem zal benemen.

Wij zijn altijd hier.

Via Sophie Bashford/fb 13 april 2016

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

22 comments

 1. Wow wat mooi! Ik voelde bij het bericht een flits en koude rillingen door me heen en ben diep tot tranen toe geraakt, ik voelde dat ik een stuk uit een vroeger leven los kon laten. Bedankt voor het delen liefs Fleur

 2. Het Voelt inderdaad soms alsof ik Energetisch uit elkaar val haha maar ik had ook al het Gevoel dat er meer achter zit… in mijn Vrouw Zijn. Ik wacht rustig af en ben er klaar voor, klaar om de mensen (vrouwen) te bereiken en de wereld te Verlichten! Liefs Jeanine

  • Ik heb t altijd geweten, doch nooit bevestigd gekregen. Nu kreeg kippenvel en rillingen en weet ook direct dat deze afspraak is gemaakt in egypte als priesteres van isis. Graag wil ik meer vernemen. Altijd alleen in mn ideeen geweest, dus dorstig naar nieuws. Dank jullie wel

 3. De veranderingen in energie zijn voelbaar..
  Wat me wel opvalt is het woordje vrouwelijk en dan vooral het constante toe-eigenen van dit woord..
  Energie is noch vrouwelijk, noch mannelijk in energetische zin, het is gewoon onzijdig..

  Meestal duiden we zachtheid en liefde aan als vrouwelijk.
  Maar daarmee creëer je in mijn wereld weer een afscheiding en bevestiging van de rol van de vrouw, terwijl er in werkelijkheid alleen maar eenheid is. Zij die zich onderdrukt hebben gevoeld en vrouw zijn zullen dit “gebruiken” als de wederopstanding van de vrouw, terwijl het voor mij de wederopstanding van de liefde en vrijheid in onszelf is..

  In het gebruik van duale woorden blijven en daders en slachtoffers bestaan, evenals dingen die daarin “rechtgezet” zouden moeten worden..
  Ik ben zowel man als vrouw geweest..
  Eenheid ontstaat wanneer we zien dat we zowel de dader als het slachtoffer zijn van onze eigen creatie..

  God/Godin, Vrouwelijk/Mannelijk, Liefde/Angst allemaal tegenstellingen die alleen in onszelf bestaan, in energie en in liefde is er maar één en dat zijn WIJ <3

 4. Toch is er licht-donker, dik-dun, groot-klein en zijn er tegenstellingen want zonder het het één kan het ander niet bestaan. Dat wij een negatieve of positieve lading aan die kanten geven is ons ding want de mannelijke energie is niet minder dan de vrouwelijke of andersom zij horen bij elkaar en vullen elkaar aan. Hier op aarde ontkom je dus niet aan die dualiteit en we kunnen wel doen alsof er geen verschil is in de sexen maar dan steek je je kop in het zand. Dat op dit moment op deze aarde de vrouwelijke energie op dit moment minder kans krijgt om te floreren lijkt me ook wel duidelijk en als vrouwen meer tot hun recht zouden mogen komen op deze wereld zou ik daar al heel blij mee zijn en dan heb ik het nog niet eens over het verhaal hierboven maar daarvoor zou de mannelijke energie ook in balans moeten komen want als de één uit balans heeft is de ander ook uit balans .

 5. Door dit artikel valt veel op zijn plaats, wat op het ogenblik in mijn leven zo verwarrend is. Ik heb weer moed gekregen en…….heel belangrijk…inspiratie!
  Josi

 6. Mooi stuk, maakt veel los!
  Voor mij voelt ie zo: niet de mannen of de vrouwen zouden meer of minder kans moeten krijgen. Het gaat om de vrouwelijke energie en de mannelijke energie die met elkaar weer in balans mogen komen zodat het dus die onzijdige energie weer kan zijn. De dualiteit is slechts tijdelijk en kan dienend zijn in het zoeken naar balans. Dus niet de vrouwen zouden meer kans mogen krijgen maar de vrouwelijke energie van zowel vrouwen àls mannen mag zich meer manifesteren in evenwicht met de mannelijke energie van mannen èn vrouwen!

 7. Dat geeft hoop ,ook al lijkt het bij mij op een terugval door een horoscoopuitleg van iemand over Cheiron, die heel erg speelt bij mij op het gebied van oude wonden.Helaas was deze niet erg bemoedigend en ze noemde het een “lastig karma” waar ik inzit. Soms lees ik dat er meer mensen in heel pittige stukken zitten en voel me daardoor minder wanhopig en geeft weer wat moed.Er zal zeker een keer verandering komen in hoe ik me voel, want de verandering is er al…

 8. Wat gaaf om dit bericht te lezen. Na de zomer afgelopen jaar kwam ik op een punt dat ik niet verder kon. Ik mocht in eind september Nehalennia in haar tempel dragen, nadat de traditie om haar te eren. Nieuw leven werd ingeblazen, het voelde ook dat ze de nieuwe tijd mee in werd gedragen.
  Door een van de priesteressen kreeg ik een goede herfst gewenst en dat bleek ook zo te zijn. Een trip naar het radadesh kasteel in Belgie zorgde voor een bijzondere ontmoeting met een man en dit voelde meteen als thuiskomen. Tussen de ontmoeting en dat we afspraken om elkaar weer te zien, heeft de Kali Ma werking gehad er zijn zoveel sluiers en ruis weggenomen. Ik heb nu ook stabiele grond om op te staan als vrouw!
  De eerste twee keren dat we elkaar weer ontmoet hebben is geweest toen in januari de nieuwe maaneclips was en tijdens de equinox wat beide staat voor een nieuw begin. Ik herken het overdonderd zijn en het gevoel dat je geknepen moet worden of het echt zo is 😀 en dat dit blijvend is.
  Afgelopen jaar stond bij mij in activiteiten die te maken hebben met vrij komen van het kruis/ mantel en daarbij ook de zwarte madonna. Heel fijn om vanuit jou te lezen dat wat ik zelf zo heb meegemaakt en ervaren.

 9. Dit bericht maakt me bijzonder dankbaar. De ontbrekende puzzelstukjes vallen op zijn plek. Ik begrijp de heftige turbulentie van de afgelopen 2 weken ineens veel beter, vanuit mijn 💜. Dit voelt immens goed aan. Dankjewel voor deze mooie start van mijn dag. 🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.