RB: Galactische Vloedgolf daalt af naar de Aarde

Er daalt een Galactische Vloedgolf van Goddelijk Licht af naar de Aarde
door Romeo Baron

2016 05 24: Romeo Baron - Galactische Vloedgolffoto: Sam Farrand

24 mei 2016

Er daalt een Galactische Vloedgolf van Goddelijk Licht af naar de Aarde, waardoor de frequentie zal verhogen. De oude wereld loopt ten einde. We zullen wereldwijd een dynamische herijking gaan meemaken van de elektromagnetische velden van en in de Aarde. Hierdoor zal er een radicale verschuiving in bewustzijn op gang komen.

Nu we de tweede helft van het jaar gaan bereiken, zullen we méér energetische verschuivingen gaan ervaren en ook méér symptomen van frequentie-verhoging; het healen, in evenwicht brengen en afstemmen van geest, lichaam en ziel. De Kosmische Christus-Energie die nu aankomt op de Planeet verhoogt de frequentie van onze Kundalini-Energie. En onze aura vergroot en wordt steeds helderder. De aura bevat ook méér Hoge Frequentie Kosmische Energieën, die het ontvangt uit de Hogere Dimensies in de ruimte. Naarmate de aura verbreedt, verbreedt ook het bewustzijn. Onze aura moet doorheen deze uitbreidingen gaan om te kunnen opgaan in de Nieuwe Aarde. De frequentie-verandering filtert alle laagtrillende frequenties uit ons lichaam.

De volgende Ascentie-symptomen kunt u voelen:
– emotionele veranderingen en prikkelbaar zijn, overweldigende stemmingswisselingen
– mentale veranderingen, gedesoriënteerd voelen, gebrek aan concentratie
– fysieke reacties en hoge fluittoon die in het oor trilt, intense druk rond het hoofd, vermoeidheid, uitputting.

Dit zijn duidelijke tekenen dat u met de Aarde omhoog wervelt en integreert met de Hogere Frequentie-codes, waardoor u een onderling verbonden en herenigd Kristallijnen Lichaam schept, dat nog méér Kosmische Christus-Eenergie zal bevatten.

Ons lichaam wordt hervormd en opnieuw samengesteld. Terwijl wij dit proces ondergaan, gaat ook ons DNA daar doorheen. Het DNA krijgt een programmering om het voor te bereiden op een gloednieuwe wereld om in geboren te worden, zodat het de Nieuwe Aarde kan gaan ervaren en visualiseren, voorbij de lager dimensionale beperkingen van de 3D-Aarde. De activering van de zenuwbanen zal leiden tot nieuwe waarnemingen, nieuwe informatie, nieuwe impulsen en een herijking van ons DNA, waardoor ons hoogste DNA-potentieel geactiveerd wordt.

Nu de Aarde steeds sneller doorheen het 4D-Sterrenpoort Portaal omhoog gaat, worden wij naar steeds Hoger Bewustzijn gebracht, binnen het nieuwe Harmonische Universum. Naarmate de sluiers worden weggenomen zullen wij Werelden van onvoorstelbare Schoonheid gaan zien. De Multidimensionale Wereld die alles onderling verbindt zal even helder zijn als het zonlicht. De oude wereld zal worden weggevaagd door de onthulling van wat wij zijn: bevrijd en getransformeerd tot een Multidimensionaal Wezen, bewust, compleet en vrij.

Lees ook: Er zijn DRIE gigantische Vloedgolven op komst en het is niet wat u denkt!

De Nieuwe Aarde zal verschijnen zonder angst, zonder oorlog, zonder hebzucht, onder de veilige hoede van het ontwaakte mensenras, er zal Vrede heersen met Liefde, Licht en Feestelijkheden. Open uzelf voor deze Hoog Dimensionale Frequenties, open uw hart, vertrouw op de Liefde.

Dit is de tijd van grote verschuivingen in de Ascentie-Cyclus!

In Liefde-Eenheid,

Romeo Baron

origineel bericht: klik HIER
meer info over Romeo Baron: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.