COR: Uw heropbouw

UW HEROPBOUW


Bericht voor Lichtwerkers – 29 juli 2015

De meest recente richtlijnen voor Lichtwerkers, van onze vrienden de wezens uit 5D en 6D, die bekend staan als ‘het Collectief’:

Gegroet, vrienden! We zijn blij met deze kans om weer met u te spreken. Wij zien veel veranderingen plaatsvinden!

En hoewel u het ons al eerder heeft horen zeggen in onze beschrijving van wat uw gezegende planeet ervaart, leggen wij dit keer bijzonder de nadruk op zowel ‘grote’ als ‘veranderingen’.

U zult gehoord hebben van de zonnestralen die nu worden uitgestuurd. Ze worden gammastralen genoemd en ze dragen bijzondere energieën mee die uniek zijn vormgegeven om te helpen bij de bevrijding en de verlichting van alle wezens op Aarde.

Ze helpen ook bij uw Ascentie, in opzichten die u zich niet eens kunt voorstellen.

Om te beginnen zult u merken – in deze voortdurende opwaartse beweging naar een 5D-wereld – dat tijd niet meer is wat het geweest is. De dag glipt stilletjes en snel voorbij, alsof de uren nog maar 20 minuten of zo bevatten, terwijl u zich er soms niet eens van bewust bent dat de tijd voorbijgaat. Daar bovenop wordt u allen zich steeds meer ervan bewust, dat tijd niet echt bestaat zoals u dat geleerd heeft gekregen. Het bestaat niet uit minuten, seconden, uren en dagen. Het kan niet worden bepaald. Het is gewoon en dat ‘is’, is alles wat u nodig heeft – het huidige ogenblik is het enige ogenblik.

In dat éne ogenblik kunnen zich veel dingen voordoen waarvoor u ooit een paar werkdagen zou hebben uitgetrokken of verdeeld zou hebben over meerdere tijden en plaatsen, die zich voordoen op een horizontale lijn op een vlak niveau – een gedachte die ontstaan is in 3D.

Caroline Oceana Ryan Pebbles-and-Sun

Steeds meer neemt u andere dimensies waar en maakt u verbinding met hen – en die dimensies leven niet volgens ‘tijd’ zoals u dat geleerd heeft te doen in 3D.

U raakt er steeds méér aan gewend om te werken buiten de tijd, in die zin dat u er niet langer door wordt bekneld of gestuurd. Uw dagen vervloeien moeiteloos in elkaar – was het vorige week dat ik nog gesproken heb met mijn vriend – of was het gisteren? … zo vraagt u zich af. Begrijp, dat u niet ‘achteruitgaat’ qua denken en verstand – juist het tegendeel. U krijgt weer vat op dat hogere denken en begrijpen, dat u achterliet toen u naar de Aarde kwam – of beter gezegd: toen een klein deel van uw hoger bewustzijn de sluier aannam van het leven in 3D.

Die sluier verdwijnt nu heel snel en zoals u heeft gemerkt, worden er als gevolg daarvan veel waarheden onthuld. Een deel van die waarheid bestaat in de buitenwereld en heeft betrekking op de arrestatie en veroordeling van ontelbare, ooit machtige misdadigers over de hele planeet.

Maar de grootste verschuivingen vinden plaats binnenin – en uw eigen cellulaire herafstemming en heropbouw zijn daar het bewijs van.

U zult steeds meer gaan merken hoe uw smaak verandert. Sommige soorten voedsel zullen u niet meer smaken. Bij sommige mensen zal het voelen alsof ze trillen op een niveau dat vreemd voelt voor u.

Veel van wat u ziet op televisie en film – hetgeen voor het grootste deel nog de oude denkwijzen volgt – zal op u bizar en ongemakkelijk overkomen.

Misschien heeft u het gevoel dat u moet verhuizen naar een andere stad en/of een nieuw huis, dat u een andere baan moet zoeken of een nieuwe relatie moet beginnen. Begrijp, dat niets hiervan negatief is en dat u niets hiervan moet beschouwen als een ‘verlies’.

Caroline Oceana Ryan Full-Moon3

Het is mogelijk om los te laten zonder het gevoel te hebben dat u iets fout heeft gedaan, dat u niet langer past bij diegenen die u ooit heeft gekend en waar u om heeft gegeven, of dat u niet langer nuttig bent in de functie die u zo lang heeft vervuld.

Weet dat er zich nu een vorm van opsplitsing voordoet, tussen de Nieuwe en de oude Aarde.

Als deel van de Nieuwe Aarde zal uw Licht u steeds meer leiden tot het doen van wat uit uw hart komt, om de wijsheid te volgen die uit een hoger brein komt, gechanneld door uw derde oog en uw kruinchakra. Er is geen juist of fout op dat niveau; er is enkel het leren en voorwaarts gaan.

U zult uzelf heel vaak ‘bijeen moeten houden’, zoals dat gezegd wordt, wanneer u voelt dat het nieuwe u trekt naar richtingen die u nooit had kunnen voorzien – en sommige van die richtingen leiden u weg van wat u vroeger heeft gekend en liefgehad.

Laat dit prachtige proces zijn gang gaan, zoals u een stapje terug zou doen om vol bewondering toe te kijken hoe de vlinder tevoorschijn komt uit zijn of haar cocon. Sta het toe zonder het te remmen, net zomin als u de wind zou opdragen om niet meer te waaien of de rivier om niet meer te stromen.

Sta het toe zoals u een kind zou toestaan om vreugdevol te dansen in de regen – en waarom? Omdat u dat kind bent, geliefden.

Omdat het nu uw tijd is om te dansen, zelfs te midden van de shock van pijnlijke nieuwsberichten, van economische verschuivingen en veranderingen, van persoonlijke veranderingen die u op sommige dagen uitputten en op andere dagen duizelig en verward maken. Weet dat deze glorierijke overgang naar Goddelijk bestuur reeds is begonnen – en niet alleen in de buitenwereld op Aarde. Het is begonnen in elke cel van uw steeds méér op Licht gebaseerde, zich tot kristallijn omvormende ‘zelf’.

Caroline Oceana Ryan Full-Moon4
Wij vragen u om te baden in het Licht van de Blauwe Maan, aanstaande vrijdag 31 juli.

Dit is een belangrijk moment, want die Blauwe Maan vormt deel van het 8 augustus 2015 (8-8-8) Portaal, dat energieën zal doorlaten die zullen zorgen voor een enorme versnelling van zowel de uiterlijke veranderingen op de Aarde als de Ascentie-reis van iedereen die haar bewoont.

Neem dat prachtige Licht in u op en weet dat het méér biedt dan enkel een mooi plaatje en een inspirerende, astrologische ommekeer. Het roept u op om uzelf te gaan beschouwen als een Galactische burger, iemand met – als het ware – invloed op Kosmische schaal. Het moedigt u met zijn helderheid aan, om uzelf te beschouwen als iemand die overgaat naar een plek waar nooit een Aardebewoner voet heeft gezet.

U bent hier om te genieten van ieder ogenblik, zelfs wanneer de verschuivingen en de ontwikkelingen u de ene keer doen beven en dan weer verwarren of uitputten.

Herinner het u! Herinner u wie u bent, op zieleniveau.

Klop dagelijks op die deur en zeg tegen uw gidsen en Engelbewaarders: ‘Ja – ik ben er klaar voor om mij te herinneren wie ik ben. Vertel mij mijn opdracht en mijn ware identiteit. Laat het laatste restje van de sluier worden opgelost! Want kijk – alles wordt nieuw gemaakt. Ik ben van het Licht, nu en altijd.’

En zo is het, geliefden! Uit het Licht bent u gekomen en nu – heel bewust en ontwaakt – zult u naar het Licht terugkeren.

Namaste! U bent nooit alleen.

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan
Origineel bericht: klik HIER

Als u dit overneemt, behoud dan alstublieft de integriteit van deze informatie door deze precies zo over te nemen als zij hier gegeven is en door de link naar de oorspronkelijke tekst te plaatsen.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.