door Vader God, via Eillie Deus’

Lieve Kind,
Lieve Kinderen van het Licht,

Dra zal gebeuren waar zo lang op gewacht wordt: Vrede.

“Vrede op Aarde aan de mensen van Goede Wil”, werd ooit gesproken. Welnu, dat wordt het. Het wordt écht vrede op Aarde. En niet alleen voor de mensen van Goede Wil. Het is namelijk zo dat het tegenovergestelde van Vrede, zijnde onrust en oorlog, niet meer te vinden is tussen de nieuwe Energieën. De nieuwe Energieën puilen uit van overvloed aan goede wil, behulpzaamheid, lieflijkheid, kordaatheid ook, maar een kordaatheid vanuit het hart, niet vanuit de vuist.

Jullie hoofd gonst nu van niet-begrijpen: hoe kan in zo’n korte tijdspanne zo’n ommezwaai gebeuren?

Het gebeurt niet in een ommezwaai, jullie werken al jaren, vele jaren, aan het verhogen van de Energie, aan het verhogen van de trilling op Aarde. Op een bepaald moment kan het niet anders of kom je terecht in een trilling die totaal anders is, totaal verschilt van wat het was toen jullie aan deze evolutie begonnen. Alleen heb je dit niet opgemerkt, want je bent stap voor stap mee geëvolueerd met de trilling.

Voor zij die niet mee evolueerden is dit verschil wel merkbaar: hun energie kan de Hoge Trilling niet meer aan. Ze hebben twee uitwegen: ik spring mee naar de Hogere Trilling of ik spring uit de Hogere Trilling. Op wereldvlak is dit zichtbaar in de chaotische politieke toestand. Het is eveneens zichtbaar in het proberen creëren van algemene onrust.

In jezelf speelt zich hetzelfde af: ga ik mee met de Hogere Trilling of sputter ik tegen ?

Dit tegensputteren geeft emotionele-, mentale- en fysieke onrust en pijn. Wil je hier uitkomen, dan probeer je niet langer mentaal oplossingen en verklaringen te vinden, dan laat je je niet meesleuren met de tot onrust aanzettende berichten en gebeurtenissen, dan ga je naar je gevoel, naar dié kern in jou die rust is. In deze rust voel je, weet je, dat alles goed komt.

Alles loopt volgens plan, dwz. wij gaan recht af op ons doel: VREDE IN ONS, VREDE MET ONS, VREDE ONDER ONS.

Verwacht wonderen!

Jullie wetende en reeds voor-genietende Vader-God

Vader-God via Eillie Deus’ op 17.11.2016: Vrede in ons, Vrede met ons, Vrede onder ons

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen