door Vader God, via EiLLie Deus’

Lieve Kinderen van Mij,

Het is met een van vreugde gezwollen hart dat ik jullie vandaag toespreek. Het onmogelijke wordt momenteel waar. Jullie realiseren nu wat ik ooit vreesde nooit te zien waar worden: Vrede op Aarde en in de harten van haar bewoners.

Sceptici zullen zeggen: waar is die Vrede? En ik zeg: ik zie ze. Ik zie ze in jullie harten – ze mag nog groeien – ze zàl nog groeien – hier komt geen eind aan. Ik zie ook de twijfel, de opstandigheid, de on-vrede.

Geloof wat ik zie. Geloof in een nabije toekomst van Vrede.
Creëer door deze gedachtenkracht een toekomst van Vrede.
Laat je niet in de war brengen door de chaotische energieën die bewust op jullie worden afgestuurd, precies om twijfel, opstandigheid en onvrede te creëren.

Verbind je met mij – tap vertrouwen, zelfvertrouwen, geduld, loslaten, innerlijke Vrede. Laat je vollopen met mijn Energie.

Visualiseer de Aarde van je dromen.
Visualiseer het leven van je dromen.
Verbind je met de Oude Volken – het rijk van elfen en feeën, kobolden, dryaden, draken, reuzen en vele andere wezens – zij delen hun wijsheid en verbondenheid met Moeder Aarde.

Zie jezelf als een piepklein onderdeel van het hele mechanisme. Jij doet mee. Jij bent belangrijk. Dit geeft je een hele verantwoordelijkheid: de manier waarop je denkt, spreekt, voelt en handelt, beïnvloedt het eindresultaat voor de wereld waarin je leeft.

Vraag je af wanneer je een eigen overtuiging bekijkt, of je dit wilt voor de wereld.
Vraag je af of dit iedereen beter maakt, of dit iedereen gelukkiger maakt, of dit een liefdevolle gedachte is. Waarop stoelt deze gedachte? Op horen zeggen? Op ‘omdat het altijd zo geweest is, dus zal het wel waar zijn’? Heb je ze overgenomen uit de media? Hoe spreekt je hart bij deze gedachte? Voel je vreugde, voel je boosheid, voel je rust, voel je verdriet, … ?

Kortom: let op jezelf. Let op je gedachten, let op je reacties in gedachten, woord en daad. Let op je handelen. Het zal je een beter beeld geven van wie je bent, meer in contact brengen met wie je Bent.

De energie van Kerstmis legt een deken van welwillendheid en vergeving over de Aarde en haar bewoners. Kerstmis is de viering van de Christusenergie die zich verbindt met de Aarde.

Ik zegen jullie.
Ik draag jullie. Ik draag jullie in mijn hand en in mijn hart.
Ik reik jullie mijn hand op elk moment in jullie leven. Neem ze. Wandel hand in hand met Mij.
Dit is geen romantische of sprookjesachtige beeldspraak. Dit is realiteit. Dit is verbondenheid.

Wij zijn Eén.

In Liefde, in Vertrouwen,
Jullie Vader God

Geloof in een nabije toekomst van vrede en let op jezelf – VaderGod via Eillie Deus’ – 16.12.2016

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen