Dringend Bericht!!

2014 04 02 - Starseed world-peace-1Dringend bericht voor alle Sterrenzaden, Lichtwerkers, Tweelingzielen,
144 000, Healers, Elders, Hoeders van Wijsheid

door Starseed en JB

26 maart 2016

Dit is een dringend bericht over een aankomende gebeurtenis, dat wereldwijde gevolgen zal hebben met betrekking tot enorme paradigma-verschuivingen. Er zijn een paar belangrijke dingen om te weten. We willen beginnen met te zeggen dat het enkel het Ego is, dat dit bericht zou afwijzen of veroordelen – en wij weten dat wij niks hoeven te verdedigen. Dit bericht zal precies die mensen bereiken en door hen ontvangen worden, die bedoeld zijn het te vernemen – de rest zal ervaren wat er komen gaat, hoe dan ook.

Er is een enorme verschuiving op handen en wij zijn hier om u ervan bewust te maken dat vanaf 9 april 2016 om 11:00 pm PDT (Pacific Daylight Time – Dit is zondag 10 april 08.00 u ’s morgens in B en NL) er gedurende 3 uren een bijzonder krachtig energetisch bericht vanop afstand zal worden doorgegeven. Het zal getoond worden aan onnoembaar veel mensen op Aarde. Dit bericht gaat over Liefde, Vrede, Overgave, Vergeving, Healing en krachtige vibraties die rechtstreeks worden doorgestuurd in het energieveld van de mensen. Dit betekent dat grote hoeveelheden aan energie op dat ogenblik door u heen zullen gaan. Het zal door u heen komen en u zult dienen als versterker. Iedereen in uw bewustzijnsveld – zonder te weten hoe of waarom – zal dit via u ontvangen. Er is niets om bang voor te zijn. Zij zullen niet weten van wie het komt. Als u voldoende in overgave bent en u bent wakker terwijl het gebeurt, zult u alleen een zalige Liefde en vrede voelen – en de behoefte om te vieren.

Hoewel er nog een paar dingen zijn die we voorlopig nog vóór ons houden, moet u zich ervan bewust zijn dat dit de eerste van dergelijke uitbarstingen zal zijn, die worden uitgestuurd. Bepaalde punten in dit proces moeten heel nauwgezet en specifiek zijn, maar iedereen die al aansluiting heeft gemaakt met het collectief is hierbij uitgenodigd om ook uw energie te zenden. Dit is belangrijk. Enkel uw emotie – geen toelichting, geen afzender nodig. Om dit zo effectief mogelijk te laten zijn is het nodig om u zo diep mogelijk in uzelf te keren – bijvoorbeeld door meditatie (of door het plaatsen van en plaats nemen in uw Zuil van Licht – V). U kunt er krachtige muziek bij spelen (zonder tekst). Als u eenmaal in die staat bent, breng uzelf dan tot de hoogst mogelijke trilling van positieve emoties. Vergeving, vrede, liefde, zaligheid, gelach … wat er ook opkomt. Lach, huil, laat los. Welke positieve emotie er ook opkomt moet worden uitgestuurd over de hele wereld. Laat die gevoelens uit u losbarsten en stuur al die goedheid naar iedereen die u zich kunt voorstellen. Laat in uw geest heel snel al de gezichten voorbijkomen naar wie u ze richt, ook al kent u die mensen niet. Zorg er aub voor dat u ze stuurt naar wie ze het meest nodig hebben en onthoud dat dit VERGEVING betekent zonder angst of oordeel. Nogmaals … VERGEVING ZONDER ANGST OF OORDEEL.

Voor iedereen die dit leest en die dit begrijpt, ermee resoneert en zich herinnert dat wij deze tijd hebben gekozen met een bepaalde reden, dit advies: tussen nu en 10 april 2016 om 08.00 u ’s morgens (B en NL – V) LAAT ALLE ANGSTEN LOS. LAAT ALLE OORDEEL LOS. VERGEEF IEDEREEN. HOU VAN IEDEREEN. ONTHOUD DAT WIJ ÉÉN ZIJN. Dit is zo belangrijk. Wij kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk het is om dit NU te doen. Ofwel werkt u samen met ons, ofwel healen wij u. Er is geen oordeel van ons uit over aan welke kant u staat … weet gewoon dat u vanaf dat ogenblik in de tijd u OFWEL hier één van de healers bent die volledig klaar staat om dit te doen OF u bent iemand die geheald gaat worden. Voor ons heeft dit geen belang. Oordeel zelfs niet over uzelf. Als u merkt dat u niet in staat bent om deel uit te maken van de healing, dan zult u dat wel kunnen bij één van de volgende golven en wij zijn evenzeer vreugdevol, hoe dan ook. U bent bij voorbaat reeds vergeven en geliefd.

In de aanloop er naartoe is dit een geweldige tijd om Liefde en vergeving uit te spreken aan iedereen in uw leven waar u dat nog niet tegen had gezegd. Denk eraan, het is enkel uw ego dat zich hiertegen verzet of dat gelooft dat u niet degene bent die zich moet verontschuldigen en Liefde moet overbrengen. Het maakt niet uit hoe de ander reageert of hoe ze de boodschap ontvangen. Wees niet bang voor de gevolgen. Denk eraan, dat als de waarheid eenmaal gesproken is, die in alles zal blijven doorwerken. Dit is het. Ga naar buiten en stuur onbevreesd uw verontschuldigingen, liefde, vergeving en dankbaarheid. Ho’oponopono. Het meest eenvoudige bericht dat kan worden gemaild, ge-smst, overgebracht of uitgesproken tegen iedereen op uw lijstje met uitdagende relaties is dit:

‘Het spijt me. Vergeef me alsjeblieft. Ik hou van je. Dank je.’

Dit is iets wat we allemaal kunnen uitsturen – en daarbij kunnen we het laten. Dein mee op elke positieve reactie hierop, en elke negatieve reactie hierop kunt u overgeven en loslaten.

Uw visie is al even belangrijk. Neem alstublieft de tijd om u werkelijk een leven voor te stellen zonder beperkingen – zie hoe dat er voor u uitziet. Spreek het uit in positieve bewoordingen. Met andere woorden ‘wij leven in een economie die gebaseerd is op rijkdommen’ in plaats van ‘wij leven in een wereld zonder geld’ … ‘wij leven in een vredige en veilige wereld’ in plaats van ‘wij leven in een wereld zonder misdaad en oorlog’, enzovoort.

Zoek de meest bekrachtigende manier om u de wereld voor te stellen waarin u zou willen leven. Visualiseer die en verbind u nu al met de energie ervan. Stel u uw leven voor zonder enige beperking, zonder weerstand, zonder conflict, zonder tekort, zonder pijn. Stel u voor en voel hoe uw leven vervuld zal zijn met vrede, liefde, overvloed, gelach en volmaakte ervaringen. Wilt u in een huisje aan het strand wonen? Zie het, voel het, verbind u ermee. Wilt u een kast van een huis? Zie het, voel het, verbind u ermee. Wilt u een blokhut in de bossen of een boerderij of wonen in een bewuste gemeenschap? Zie het, voel het, verbind u ermee.

Sommigen zullen niet geloven wat er gebeurt. Er is geen enkele noodzaak om hen te overtuigen. Zij die hebben ingestemd met dit ogenblik, met deze tijdlijn en dit gebeuren, geven zich gewoon over en vertrouwen. Het gebeurt en wij zijn er klaar voor.

Mensheid,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Moeder Aarde,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Aan het dierenrijk,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Aan al de planten en de bomen,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Aan al de bewuste wezens die wij niet genoemd hebben,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Aan de welwillende wezens uit alle uithoeken van het Universum,
het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. Wij houden van u. Dank u.

Voeg u nu alstublieft bij ons.
Wij zijn er klaar voor en wij ontvangen u met vrede en dankbaarheid.

Broeders en zusters, deel alstublieft dit bericht zoveel mogelijk. Dit is het goede nieuws dat in vele boeken werd voorspeld. Het doet er niet toe welke religie of welk pad u volgt. Wij zijn Eén. Alle perspectieven zijn Waar en Juist, en nu zijn Liefde en Eénheid de enige Wet. Dit is het goede nieuws waarvan gezegd werd dat het gedeeld zou worden vóórdat de eindtijden zouden aanbreken. De eindtijden zijn transformatief, niet vernietigend. Er is niets om bang voor te zijn. Dit is het ogenblik waarop wij allemaal gewacht hebben. Zij die dit altijd al geweten hebben in hun hart, worden nu verlost. Het ogenblik van de voorspelling is aangebroken en zowel gelovigen als ongelovigen zullen het zien. Dat verzekeren wij u.

Broeders en zusters, het is nu tijd dat dit bericht wordt gedeeld, doorverteld, opgenomen en verspreid, zonder dat er een auteur bij vermeld moet worden. Dit bericht is het bericht van de mensheid. Liefde en Eénheid is nu nog het enige wat bestaat. Al het andere behoort tot de snel uiteenvallende illusie. Geef u over en sta de Waarheid toe om zich te manifesteren hier op Aarde.

Amen. Amun. Amin. A’ho. So mote it be. En zo is het. Uw wil geschiede op Aarde zoals in de Hemel. Wees gezegend. Namaste. Ho’oponopono. Ubuntu. Respect en dankbaarheid aan ieder van u.

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

7 comments

 1. Sorry, Please forgive me, Thank you and I Love you,
  Voorspeld of niet. Ik doe mee.
  Wat een krachtgolf zal dat worden! Dank u, dank u. I L O V E Y O U …

 2. Met dit bericht voel ik mij zo dankbaar, dat ik dit mag meemaken.

  Als de wil van Vader – Moeder GOD geschiedt is dit het voornaamste.
  Ik stel mij open voor alles wat komt.

  Veel liefs

  Andre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.